Ryder Cup -kapteenin talo tuhoutui täysin rajussa tulipalossa - Golfpiste.com

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Ryder Cup -kapteenin talo tuhoutui täysin rajussa tulipalossa

St. Simonsin saarella sijaitseva Davis Love III:n talo paloi perjantaina maan tasalle. Kuvakaappaus/Twitter

Kukaan ei loukkaantunut varhain aamulla syttyneessä palossa.

Yli 20 turnausta PGA Tourilla voittaneen Davis Love III:n omakotitalo tuhoutui täysin perjantaiaamuna St. Simonsin saarella Georgian osavaltiossa syttyneessä tulipalossa. Golfin kuuluisuuksien galleriaan World Golf Hall of Fameen kuuluva pelaaja kertoi, että kukaan ei loukkaantunut palossa.

”Vaikka jokainen perheemme jäsen suree paljon hienoja muistoja sisältäneen kodin menetystä, olemme onnellisia, että kaikki ovat kunnossa ja turvassa”, Love sanoi.

”Olemme kiitollisia ensimmäisille paikalle saapuneille palomiehille, jotka ponnistelivat urheasti kotimme pelastamiseksi. Samalla on pidettävä mielessä, että ihmiset ympäri maailman yrittävät nyt taistella ennenkokemattoman terveyskriisin kanssa.”

Glynnin piirikunnan palopäällikkö kertoi First Coast News -lehdelle, että Love oli vastassa, kun pelastajat saapuivat palopaikalle noin kello 5.20 paikallista aikaa. Palon arvellaan saaneen alkunsa autotallista, mutta tarkempaa syttymissyytä selvitellään.

Vuoden 1997 PGA Championshipin voittajan perhe on asunut pitkään St. Simonsin saarella, jossa Davis Love, 55, on isännöinyt PGA Tourin ohjelmaan kuuluvaa RSM Classic -kilpailua vuodesta 2010 lähtien. Hän on myös suunnitellut uudelleen Sea Island Golf Clubin Plantation Coursen, joka on toinen kyseisen kilpailun turnauskentistä.

Kuusi kertaa Ryder Cupissa pelannut Love on toiminut haasteottelussa kahdesti myös USA:n joukkueen kapteenina, viimeksi vuonna 2016.

Lovet ehtivät asua talossa yli 20 vuotta.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje