Rory McIlroy ja Dustin Johnson tähdittävät hyväntekeväisyysottelua - Golfpiste.com

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Rory McIlroy ja Dustin Johnson tähdittävät hyväntekeväisyysottelua

Rory McIlroy (vas.) ja Dustin Johnson muodostavat vahvan parivaljakon TaylorMade Driving Relief -tapahtumassa. Kuva: Getty Images

Koko neljän miljoonan dollarin potti menee hyväntekeväisyyteen. Kisa on nähtävissä Suomessa C More -kanavalla.

Ammattilaisgolf tekee tällä viikolla orastavaa paluuta, kun Rory McIlroy ja Dustin Johnson ottavat Floridassa  sunnuntaina pelattavassa hyväntekeväisyysottelussa mittaa Rickie Fowlerista ja Matthew Wolffista.

Terveydenhuoltoyritys UnitedHealth Group lahjoittaa kilpailuun kolmen miljoonan dollarin potin, josta McIlroy ja Johnson keräävät varoja American Nurses Foundation -säätiölle sekä Fowler ja Wolff CDC-säätiölle.

Tämän lisäksi Farmers Insurance -vakuutusyhtiö täydentää kokonaispottia miljoonalla dollarilla.

”On ollut raskasta todistaa, mitä niin monet ovat saaneet kokea viimeisten viikkojen aikana”, McIlroy sanoi viitaten koronaviruspandemiaan.

”Toivottavasti voimme tarjota pienen hengähdystauon ja viihdettä niille, jotka asettuvat vastaanottimien äärelle. Minun ja Dustinin (Johnson) peli synkkaa hyvin yhteen, ja meillä tulee varmasti olemaan hauskaa”, hän jatkoi.

TaylorMade Driving Relief -tapahtumassa pelataan skiniä, eli parit kamppailevat reikävoitoista. Mikäli reikä tasataan, edellisen reiän kohtalo ratkeaa seuraavalla reiällä. Jos tämäkin tasataan, seuraavalla reiällä on tarjolla kolmen reiän voitto, ja niin edelleen.

Maailmanlistan ykkönen McIlroy ja listaviitonen Johnson ovat paperilla suosikkeja. Fowlerin ranking-sijoitus on 27:s ja Wolffin 110:s.

Ensi vuoden Walker Cupia isännöivällä Seminole Golf Clubin kentällä pelattava ottelu käydään ilman yleisöä. Suomessa tapahtuman televisioi C More. Lähetys alkaa sunnuntaina kello 21.

Korean LPGA palaa puolestaan ensimmäisenä merkittävänä kansainvälisenä ammattilaiskiertueena tositoimiin. Soulin pohjoispuolella Lakewood Country Clubilla torstaina alkavassa 2,45 miljoonan dollarin turnauksessa on mukana kolme pelaajaa maailmanlistan top 10:stä. 72 reiän koitokseen osallistuu 150 kilpailijaa, ja se pelataan niin ikään tyhjille katsomoille.

PGA Tourin on määrä jatkua kuukauden kuluttua Fort Worthissa Texasissa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje