Rory ja Caroline uudeksi vuodeksi uuteen kotiin - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Rory ja Caroline uudeksi vuodeksi uuteen kotiin

Rory McIlroy ja Caroline Wozniacki muuttavat saman katon alle Floridaan. Kuva: AOP

Kuusi makuuhuonetta, yhdeksän kylpyhuonetta, 1420 neliötä. Useita terasseja, huippuluokan kuntosali, uima-allas… Siinä puitteita Rory McIlroyn ja hänen tyttöystävänsä Caroline Wozniackin uudesta lemmenpesästä.
Pariskunta osti talon joulukuussa Floridan Palm Beachistä. Hintaa vuonna 2011 valmistuneella talolla raportoidaan olleen 7,2 miljoonaa euroa. Sen maksaminen ei tuota tälle pariskunnalle ongelmia.
McIlroy ansaitsi pelkkiä palkintorahoja tänä vuonna yli 14 miljoonaa dollaria ja hänen uuden Nike-sopimuksensa huhutaan olevan arvoltaan 200-250 miljoonaa. Kun tähän vielä lisätään Wozniackin kisa- ja sponsoritulot tenniksen puolelta, voidaan sanoa, että talon hankinta oli pariskunnalle nappikauppaa.
McIlroy on tietenkin varmistanut, että uudessa kodissa on hyvät mahdollisuudet golfin harjoitteluun. Kuntosalilla voi ylläpitää fysiikkaa, pihalla olevalla puttigriinillä lähipelitaitoja ja pelipuoli hoituu kivenheiton päässä olevalla Jack Nicklausin The Bear’s Clubilla.
Ja jos tekee mieli lähteä merta edemmäs kalaan, se hoituu oman syvänmerenlaiturin kautta.
McIlroy on tiettävästi etsinyt mielitiettynsä kanssa yhteistä kotia jo pidemmän aikaa. Golfarin ”poikamiesboxi” Moneyreaghissa, Pohjois-Irlannin pääkaupunki Belfastin kupeessa, on ollut myynnissä syksystä asti. Tanskalainen Wozniacki on puolestaan asustellut viime vuodet Monacossa.
Kuvia McIlroyn ja Wozniackin kodista löytyy kiinteistönvälittäjä Jeff Lichtensteinin blogista.
Janne Knuuti

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje