23.7.–30.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][25]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Viipurin Golfin toimitusjohtaja Terhi Salminen erosi arvoristiriitojen johdosta

Terhi Salminen irtisanoutui omasta tahdostaan, koska arvoristiriidat kasvoivat liian suuriksi.

Lappeenrantalainen Viipurin Golf hakee uutta toimitusjohtajaa. Tilanne ei ole yhteisölle uusi, sillä vuodesta 2003 lukien VG:n operatiivisessa johdossa on näkynyt jo kuuden toimitusjohtajan kädenjälki.

Terhi Salminen ehti johtaa VG:tä muutaman vuoden ajan. Etelä-Saimaa -lehti kertoi perjantaina, että Salminen irtisanoutui tehtävästään omasta aloitteestaan elokuun lopussa. Syynä ratkaisulle olivat arvoristiriidat toimintatavoissa.

Lomamatkalta tavoitettu Salminen vahvistaa asian. Hänen mukaansa ratkaisun taustalla on yksittäisiä tapahtumia, jotka jäivät rasittamaan ja hiertämään luottamusta.

Salminen kertoo, että näkemyserot ry:n ja etenkin sen puheenjohtaja Teppo Karttusen kanssa kasvoivat niin suureksi, ettei työn jatkaminen enää ollut mahdollista. Salmisen mukaan osakeyhtiön ja toimitusjohtajan yhteistyö sujui kuitenkin hyvin.

”Toimintatavat ja arvomme ovat liian erilaisia”, Salminen tyytyy luonnehtimaan.

Kenttärankingin vastaajat äänestivät Viipuri Golfin kentän Suomen kauneimmaksi. Kuva: Tomi Natri.

Kenttärankingin vastaajat äänestivät Viipuri Golfin kentän Suomen kauneimmaksi. Kuva: Tomi Natri.

”Kyllä tämä harmittaa minua itseänikin. Jäsentyytyväisyys on kyselyiden mukaan noussut 20 % ja jäsenmääräkin on saatu monen vuoden jälkeen kasvuun. Uusia junnuja toimintaan on saatu mukaan noin 60. Nyt homma jää kesken, mutta toivottavasti saavat hyvän vetäjän”, Salminen päättää.

Salmisen toimintakaudella Viipurin Golfin arvostus on noussut. Se näkyi selkeästi syksyllä 2015 toteutetussa Golflehden Kenttärankingissa, jossa VG:n Etelä-Saimaa -kenttä sijoittui toiseksi ja pokkasi esteettisimmän kentän ja parhaan ilmapiirin palkinnot.

VG:n yhdeksänreikäinen Kahilanniemen kenttä, jonka kenttäyhtiö lunasti kokonaisuudessaan itselleen kuluvan vuoden huhtikuussa, sai sekin hyvät arviot ja sijoittui viidenneksi 9-reikäisten kenttien arvioissa. Kiitosta sekin sai etenkin pelattavauudestaan ja esteettisyydestään.

Lue Golflehti 4/2016 artikkeli Terhi Salmisesta

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (2 kpl)