[10][12]

Riikka Hakkarainen 18:s Tukholmassa

Riikka Hakkarainen on ansainnut viimeisen kolmen viikon aikana yli 120.000 markkaa.

Riikka Hakkaraisen hyvä vire naisten Euroopan Tourilla jatkui viikonloppuna. Hakkarainen (+4) sijoittui 18:ksi Österåkerin kentällä Tukholmassa pelatussa Compaq Openissa. Kisan voitti Espanjan Raquel Carriedo(-8). Karine Icher oli toinen, Sophie Gustafsson kolmas. Riikka Hakkarainen pääsi jo neljännen kerran jatkoon ET:n kilpailussa. Espoolainen paransi avauskierroksen (77) jälkeen, ja pelasi loput kolme kierrosta pa´rissa. -Uloslyöntien kanssa oli hieman vaikeuksia, mutta pelasin hienosti loppuun 11 viimeistä reikää yhden alle pa´rin. Viimeiset kolme viikkoa on ollut upeaa peliä, kun saisi vain kaikki neljä kierrosta kulkemaan, niin paikka kymmenen joukossakin olisi mahdollinen, Hakkarainen summaili. Carriedo ansaitsi noin 500.000 markkaa, Hakkaraisen osuus palkintopotista oli noin 40.000 markkaa. Hakkarainen on ansainnut kolmen viikon aikana yli 120.000 markkaa ja noussut rahalistalla jo 50:n parhaan joukkoon. Seuraavan kerran Hakkarainen kilpailee ensiviikolla Saksan avoimissa mestaruuskilpailuissa.