27.7.–3.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][9]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista - Golfkentät

Rauno Pusa Kullo Golfin veturiksi

Rauno Pusa jäi eläkkeelle 2017, mutta veri veti takaisin työmaailmaan.

Kullo Golf Oy:n hallitus on valinnut Rauno Pusan yhtiön toimitusjohtajaksi. Rauno seuraa tehtävässä Pekka Karppia, joka siirtyy toimialan ulkopuolelle.

Pusalla on laaja työhistoria golfin parissa. Hän on tehnyt pitkän uran mm. Sarfvik Golfin ja Keimola Golfin toimitusjohtajana. Lisäksi palvelupuolella Raunolla on pitkä hotellinjohtajakokemus porvoolaisille erittäin tutusta Haikon Kartanosta.

Pusa on myös toiminut Suomen Golfliiton hallituksen jäsenenä sekä Suomen Golfjohtajien (FGMA) puheenjohtajana. Hänet on valittu vuoden golfjohtajaksi 2012.

”Yhtiömme on päässyt tilaan, jossa teemme voitollista vuosittaista tulosta ja olemme saaneet taustatoiminnot hyvään kuntoon. Iso kiitos tästä Pekka Karpille, joka hoiti toimitusjohtajan tehtävää aiemmin”, Kullo Golf Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jani Vaskola kertoo.

”Pekan siirtyessä toiselle toimialalle, päätimme rekrytoida toimitusjohtajan, jolla on laaja kokemus golfin parista sekä selkeitä näyttöjä menestykkäästä toiminnasta alan yhtiöiden parista. Lisäksi Raunolla on erinomaiset yhteydet golfalan toimijoihin ja sidosryhmiin”, Vaskola jatkaa.

Hallituksen puheenjohtajan mukaan tehtävä herätti laajaa kiinnostusta ja hyviä hakijoita oli paljon. Pusa erottui edukseen pitkän kokemuksensa ansiosta.

”Rauno on myös aiemmin osoittanut loistavaa projektiosaamista johtamiensa kenttien investointi- ja parannushankkeissa. Hänellä on luontaista kykyä toimia erilaisten ihmisten kanssa jouhevasti yhteisöllisyyttä korostaen. Uskomme vahvasti, että Kullo Golf tulee Raunon johdolla kehittymään entistä paremmaksi kentäksi ”peli ja pelaajat edellä” -näkökulmasta, unohtamatta meille tärkeitä kaupallisia sidosryhmiä”, Vaskola avaa.

”Kun jäin marraskuussa 2017 eläkkeelle Sarfvikista yli kymmenen vuoden toimitusjohtajapestin jälkeen, tunsin olevani täydessä vedossa edelleen. Oltuani viikon eläkkeellä tein ensimmäisen toimeksiantosopimuksen. Kahdessa kuukaudessa niitä tuli kaksi lisää. Viime vuoden helmikuussa aloitin Kullo Golfissa Senior Advisorina ja marraskuusta 2020 alkaen vt. toimitusjohtajana. Tunnen Kullon perusteellisesti toiminnallisesti ja taseiden taustoja myöten. Koen tämän haasteen loppu-urani kannalta hienona Grande Finaalina. Tapaamisiin Kulloossa”, sanoo Pusa, joka aloittaa työssään välittömästi.

Lue seuraavaksi: Paloheinä Golf Kullon omistajaksi – kenttien välille merkittävää yhteistyötä

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje