Pickala Golf pistää rangensa uuteen uskoon - Golfpiste.com

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Pickala Golf pistää rangensa uuteen uskoon

Pickala Golf uusii harjoittelualeensa talven 2019–2020 aikana. Uuden Rangen suunnittelusta vastaa Lassi Pekka Tilander.

Pickalassa harjoitellaan kokonaan uudistetulla rangella jo huhtikuussa 2020. Rangelle tulee useita kohdeviheriöitä, jotka toteutetaan muutamassa erässä, jotta kunnostukset aiheuttavat mahdollisimman pientä haittaa pelaajille.

”Haluamme tarjota pelaajillemme parhaat mahdolliset harjoittelumahdollisuudet. Olemme viime vuosina panostaneet lähipelialueeseemme ja nyt luonnollisesti vuorossa on range, jonka haluamme nostaa kerralla muiden palveluidemme tasolle”, kertoo Pickala Golfin toimitusjohtaja Janne Pelkonen.

Uuden Rangen suunnittelusta vastaa kokenut suunnittelija Lassi Pekka Tilander. Keinonurmen toimittaa Pickalan uusin yhteistyökumppani Intergreens. Tekonurmella katetaan greenit (5 kpl), ympäristöt sekä lyöntialusta. Samalla Intergreensin kanssa on tehty 5-vuotinen yhteistyösopimus.

”Strategiamme ytimessä on rento, hauska ja energisoiva golfkokemus ja rangeen investointi nostaa pelaajakokemustamme kokonaisvaltaisesti. Olen todella tyytyväinen siihen, että kehitysprojektin suunnittelijana toimii juuri Lassi Pekka Tilander ja että pääsemme tekemään pitkäjänteistä yhteistyötä suomalaisen Intergreensin kanssa”, summaa Pelkonen.

Uusitulla rangella tavoitellaan myös harjoittelun houkuttelevuuden ja viihtyvyyden nostamista ja samalla lyöntimäärän kasvattamista.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje