Patrick Reed palkkasi kohulakimiehen ja haastoi Golf Channelin oikeuteen vaatien massiivisia korvauksia - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Patrick Reed palkkasi kohulakimiehen ja haastoi Golf Channelin oikeuteen vaatien massiivisia korvauksia

Kuva: Getty Images

Reedin mukaan hänen mainettaan on mustamaalattu tarkoitushakuisesti.

Patrick Reed ei sympatiapisteitä kerää. Sen sijaan hän vaatii itselleen 750 miljoonan dollarin korvauksia maineensa tarkoitushakuisesta tahraamisesta Golf Channelilta ja kommentaattori Brandel Chambleelta.

Reed palkkasi asianajajakseen Larry Klaymanin, joka on nostanut siviilikanteen Teksasissa. Kanteen mukaan Chamblee ja Golf Channel ovat levittäneet misinformaatiota piittaamatta totuudesta ja tarkoituksella johtaneet ihmisiä harhaan. Reed katsoo, että kyseinen media on jo lähes kymmenen vuoden ajan maalittanut häntä pyrkien luomaan häntä kohtaan vihaa ja tahraamaan hänen maineensa.

Kanteessa katsotaan Chambleen ja Golf Channelin toimineen yhdessä PGA Tourin ja sen komissaarin Jay Monahanin kanssa. Kanne rajoittuu kuitenkin vain Chambleehen ja Golf Channeliin.

Kanteessa katsotaan, että Reed on joutunut monenlaisten syytösten ja mustamaalaamisten kohteeksi, joiden tarkoituksena on ollut lisätä kyseisten medioiden näkyvyyttä, saada aikaan liikennettä niiden sivuille ja hyötyä näin hänestä taloudellisesti.

Reed siirtyi PGA Tourilta LIV Golfin riveihin heinäkuun alussa. Kanteessa katsotaan, että Golf Channelin, Chambleen ja PGA Tourin tarkoituksena on panetella ja aiheuttaa mainehaittaa kaikille LIV Golfin kanssa tekemisissä oleville tahoille lujittaakseen näin PGA Tourin monopoliasemaa.

Reedin ja Golf Channelin välejä on setvitty oikeuden avustuksella kertaalleen jo vuonna 2020. Reedille se ei kuitenkaan näytä riittävän.

Kohujuristi Larry Klayman on ollut osallisena useissa ison profiilin oikeusjutuissa. Kuva: Getty Images

Asianajaja Larry Klaymanilla on kokemusta ison profiilin oikeusjutuista. Bill Clintonin toimiessa Yhdysvaltojen presidenttinä Klayman nosti perustamansa Judical Watch organiazationin nimissä toistakymmentä haastetta Clintonin hallintoa vastaan.

Vuonna 2012 Klayman hävisi oikeusjutun silloista presidenttiä Barrack Obamaa vastaan. Klayman väitti, ettei Obama ole syntyperäinen Yhdysvaltojen kansalainen, eikä näin ollen kelvollinen maan presidentiksi.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje