16.7.–23.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][18]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Palmerin tuhkat siroteltiin tähden kotikentälle Pennsylvaniassa

Siunaustilaisuudessa olivat läsnä vain "The Kingin" perhe ja lähipiiriin kuuluneet henkilöt. Julkinen muistotilaisuus pidetään ensi tiistaina.

Arnold Palmerin viimeinen matka suuntautui torstaina Latrobe Country Clubille, jonne lajin rakastetuimman yhdysvaltalaisen golfpersoonan tuhkat siroteltiin. Myös Palmerin 17 vuotta sitten kuolleen Winnie-puolison tuhkat on siroteltu samaan paikkaan.

Palmer tutustui golfiin lapsena kyseisellä kentällä, jossa hänen Deacon-isänsä toimi valmentajana ja kenttämestarina.

Latrobessa, Pennsylvaniassa pidettyyn siunaustilaisuuteen osallistui Palmerin perheen lisäksi joitakin hänen lähipiirinsä kuuluvia henkilöitä. Julkinen muistotilaisuus järjestetään tiistaina aamupäivällä samassa kaupungissa, St. Vincent Collegessa.

Tiistain muistotilaisuuteen odotetaan saapuvaksi muun muassa hänen pitkäaikainen ystävänsä ja kilpakumppaninsa Jack Nicklaus, PGA Tourin komissaari Tim Finchem sekä tunnettu country-muusikko Vince Gill.

Palmerin ja Nicklausin ohella golfin ”Big Threen” muodostava Gary Player on parhaillaan kotimaassaan Etelä-Afrikassa, ja hänen ehtimisensä Pennsylvaniaan on vielä epävarmaa. Paikalle on luultavimmin tulossa kymmenittäin, ellei sadoittain golfin ammattilaispelaajia kunnioittamaan Palmerin muistoa.

Seitsenkertainen major-voittaja Arnold Palmer, 87, kuoli viime sunnuntaina Pittsburghissa. Hän kärsi sydämen vajaatoiminnasta.  

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje