15.–22.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][13]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Pallon viemää palaa ruutuun

Jo yhdeksännelle tuotantokaudelle starttaava golfohjelmien uranuurtaja keskittyy jatkossa entistä vahvemmin golfiin.

Golfohjelmien uranuurtaja Pallon Viemää palaa ruutuun. Uusi tuotantokausi starttaa Cmoren Max- ja golfkanavilla helmi-maalikuussa ja myöhemmin MTV:n Katsomossa. Tuotantokausi on järjestyksessään yhdeksäs.

”Jos lasketaan mukaan erikoiskaudet, kuten Jokerit Goes to Golf ja Pelicans Goes to Golf, kausi on jo 14. tai 15.” laskeskelee tuottaja Timo Repo. Samaan hengenvetoon hän vakuuttaa, että intoa ja ideoita piisaa yhä.

Pallon Viemää aloitti vahvasti matkailupainotteisena ohjelmana. Myös ruokaosioiden rooli oli pitkään suuri. Tulevalla kaudella, joka pitää sisällään kymmenen 23 minuutin mittaista jaksoa, painotus on puhtaammin golfissa.

”Joka jaksossa on käytännönläheisiä treenivinkkejä. Koska golfin säännöt uudistuvat ensi kauden alussa, käydään jokaisessa jaksossa läpi myös sääntöasioita. Väline- ja tuotetestejä ei ole mukana tällä kaudella”, Aarnio kertoo.

Salibandy- ja golfvalmentaja Petteri Nykky suorittamassa haastetta Pallon Viemää -ohjelman kuvauksissa Peuramalla.

Pallon Viemää on kiertänyt jo yli 70 ulkomaisessa golfkohteessa. Mukana on tälläkin kertaa sekä ulkomaisia että kotimaisia helmiä.

Isossa roolissa ovat tietenkin vieraat, jotka Aarnio haastaa joka jaksossa pieneen kisailuun. Sarjaan ontavat vierailijan roolissa oman panoksensa mm. Mikko Ilonen, Tapio Pulkkanen, Mika Kojonkoski, Petteri Nykky, keilaaja Sami Konster ja iso liuta muita mielenkiintoisia nimiä.

Tuotanto tehdään samalla tiimillä kuin tähänkin asti. Juontajana toimii Lahden Golfissa opettava PGA-pro Riku Aarnio ja kuvauksesta vastaa Mikko Simula.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (2 kpl)