Oliver Lindellin Antero-isän pelimatka keskeytyi karilleajoon – ”Aiomme pelata kolme kierrosta tästäkin huolimatta” - Golfpiste.com

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Oliver Lindellin Antero-isän pelimatka keskeytyi karilleajoon – ”Aiomme pelata kolme kierrosta tästäkin huolimatta”

Turusta Ahvenanmaan kautta Tukholmaan ollut matkustajalaiva sai sunnuntaina pohjakosketuksen. Se viivästytti Antero Lindellin pelimatkan ensimmäistä golfkierrosta yhdellä päivällä. Kuva: 123rtf

Lindell toivoo saavansa autonsa ja golfvälineensä Turusta pelireissunsa jälkeen.

Heinäkuussa uudistettuna avattu Ålands Golfklubbin Slottsbana-kenttä on houkutellut kesällä ja syksyllä monet lajin harrastajat Ahvenanmaalle. Näin myös porvoolaisen Antero Lindellin, joka on Challenge Tourilla pelaavan ammattilaisgolfari Oliver Lindellin isä.

Lindell oli sunnuntaina matkalla Viking Amorellalla Turusta Maarianhaminaan kolmen päivän pelireissulle, kun laiva ajautui Ahvenanmaan edustalla karille. Hän kertoi Ilta-Sanomissa olleen uutisen mukaan havahtuneensa ystäviensä kanssa, kun laiva kolahti kallioon.

Tämän jälkeen laiva alkoi kallistumaan niin selvästi, että kallellaan pöydällä ollut pullo vierähti sukkelasti lattialle.

”Silloin tuntui, että on tosi kyseessä. Kallistuessa jopa pelotti hieman, sillä silloin ei voitu tietää, kuinka vakava tilanne on”, Lindell kertoi lehdelle.

Viisi minuuttia myöhemmin laiva saatiin suoristettua, mutta kohta laiva kallistuikin vastakkaiseen suuntaan. Hetken kuluttua matkustajat saivat pelastusliivit ja heitä pyydettiin nousemaan yläkannelle. Tunnelma oli Lindellin mukaan pääasiassa levollinen.

”Matkustajia kehotettiin pysymään rauhallisena, koska tilanne oli vakaa. Kuulutusta toistettiin 15 minuutin välein.”

Tunnin kuluttua laiva evakuoitiin, ja alukseen jäivät muun muassa Lindellin auto ja golfvälineet. Matkustajat siirtyivät laivan alakannelta veneisiin, joihin mahtui kolmisenkymmentä ihmistä. Lindell oli Svinön saareen ajaneen ensimmäisen veneen kyydissä. Sieltä hänet kyyditettiin bussilla pienen matkan päähän Strandnäsin koululle.

”Ensimmäinen pelipäivämme meni tässä. Aiomme silti kolme kierrosta pelata tästäkin huolimatta. Pelaamme huomenna tämän päivän kierroksen”, Virvik Golfin jäsen sanoi sunnuntaina Ilta-Sanomille.

Lindell arveli, että laiva hinataan Turkuun, jonne päätyy myös hänen omaisuutensa.

”Pitää toivoa, että auto on siellä, kun täältä tiistaina lähdemme.”

Vaikka Lindellin matkanteossa oli epäonnea, sisältyi hänen päiväänsä mukaviakin uutisia. Hänen poikansa Oliver sijoittui samaan aikaan Portugalissa meneillään olleessa European Tourin ja Challege Tourin yhteiskilpailussa 14:nneksi, mikä on pelaajan paras sijoitus ET:llä.

Lähde: Ilta-Sanomat

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje