Netflixin tuottamassa dokumenttisarjassa päästään kurkistamaan PGA Tourin kulissien taakse - Golfpiste.com

7.2.–14.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][10]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Netflixin tuottamassa dokumenttisarjassa päästään kurkistamaan PGA Tourin kulissien taakse

Maailmanlistan kuutonen Justin Thomas on mahdollisesti yksi uuden sarjan päätähdistä. Kuva: Getty Images

Sarjan kuvaukset käynnistyvät tiettävästi syksyllä alkavan uuden kauden alkupuolella.

Striimauspalveluja tarjoava tuotantoyhtiö Netflix ja PGA Tour ovat puuhaamassa yhteistyössä dokumenttisarjaa, jossa seurataan kiertueen huippupelaajia kentällä ja sen ulkopuolella kaudella 2021–2022.

Sarjan kerrotaan noudattavan Netflixillä suuren suosion saaneen, Formula 1 -kuljettajista ja heidän tiimeistään kertovan Drive to Survive -dokumenttisarjan formaattia. Drive to Survive -sarjan tuotannon taustalla ollut Box to Box Media ja Explained-sarjaa tuottava Vox Media ovat tiettävästi mukana myös Netflixin ja PGA Tourin yhteisessä produktiossa.

Golf.comin ensimmäisenä julkaisemassa uutisessa ei kerrottu sarjassa esiintyvien pelaajien nimiä, mutta mukana on ilmeisesti kuusi golfaria maailmanlistan top 20:sta. Huhuissa on mainittu ainakin Tony Finaun, Rickie Fowlerin ja Cameron Champin nimet, ja Vox Median johtajistoon kuuluva henkilö on lisäksi sivuston mukaan houkuttelemassa Justin Thomasin ja Bryson DeChambeaun kaltaisia pelaajia sarjaan Atlantassa meneillään olevassa PGA Tourin finaaliturnauksessa.

Tuotantoyhtiöt ovat toistaiseksi kieltäytyneet kommentoimasta mihinkään sarjaan liittyvään kysymykseen.

Drive to Survive -sarja on nostanut Formula-ykkösten suosiota USA:ssa, vaikka kilpa-autoilun kuninkuusluokassa ei ole yhtään yhdysvaltalaista kuljettajaa. Toisistaan olennaisesti poikkeavista lajeista huolimatta Formula-ykkösissä ja huippugolfissa on jotain yhtäläistäkin: molemmissa itse urheilija on selkeästi eturintamassa, ja tätä tukee useamman henkilön suuruinen tiimi.

Filmausten on uutisen mukaan määrä käynnistyä PGA Tourin kauden 2021–2022 alkupuolella.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje