Nelinkertainen ET-voittaja Kjeldsen imitoi kollegoitaan hauskalla videolla - Golfpiste.com

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Nelinkertainen ET-voittaja Kjeldsen imitoi kollegoitaan hauskalla videolla

Aina yhtä poikamaisella Søren Kjeldsenillä on myös huumori hallussa, Kuva: Getty Images

Søren Kjeldsenillä olisi ilmiselvästi riittänyt lahjoja myös teatteritaiteen puolella.

Huippugolfin kilpakauden keskeydyttyä määräämättömäksi ajaksi ovat lajin taiturit yrittäneet keksiä monenlaisella tavalla sisältöä päiviinsä. Yksi heistä on neljä turnausta Euroopan kiertueella voittanut Søren Kjeldsen, joka teki tai oikeammin ohjasi hauskan, ET:n Facebook-tilillä vastikään julkaistun videon.

Videolla Kjeldsen imitoi lajin tunnetuimpia pelaajia, ja ”siipeensä” saavat muun muassa Rory McIlroy, Miguel Angel Jimenez, Sergio Garcia, Tiger Woods ja Ian Poulter.

Kjeldsenin, 44, näyttelijäsuoritusta arvioidessa ei voi päätyä kuin yhdenlaiseen lopputulemaan: jos on tanskalainen luonut hyvän uran European Tourilla, on näyttämötaide samalla menettänyt estradeillaan todellisen lahjakkuuden.

Tuotanto on ollut tyystin Fridensborgissa asuvan Kjeldsenin perheen käsissä, sillä kuvauksesta vastaavat maailmanlistalla parhaimmillaan sijalla 31 olleen pelaajan omat lapset. Heillä on videon lopussa kunnia esittää Euroopan tämän hetken kuumimpiin nuoriin pelaajiin kuuluvia tanskalaiskaksosia, Nicolai ja Rasmus Højgaardia.

Video on kuvattu luultavasti jossain tanskalaisessa puistossa, sillä maan golfkentät on suljettu koronaviruspandemian vuoksi.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje