Nainen teki hole in onen putterilla - Golfpiste.com

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Nainen teki hole in onen putterilla

Kuvakaappaus: Twitter/ Tod Leonard (@Todleonardsd)

Bandon Dunesin kentällä tuuli voi mennä korvien väliin. Mutta ainahan voi putata. Vaikka sitten suoraan kuppiin 93 metristä. Jutussa video lyönnistä!

Bandon Dunesin kentät Oregonin rannikolla, Yhdysvaltojen luoteiskulmassa ovat varsin tuulisia. Jos tuuli ahdistaa, saattaa paikalliset olosuhteet hyvin tunteva caddie neuvoa pelaajaa lyömään vähän erikoisellakin tavalla, vaikkapa putterilla.

Kuulostaako epäuskottavalta? Juuri tällaiset ohjeet caddie kuitenkin antoi Allison Koehnkelle Bandon Dunesin Sheep Ranch -kentän 16. reiällä. Kyseinen par-kolmonen on naisten tiipaikalta 93 metriä pitkä. Se lyödään kohti aavaa merta ja tuuli on lähes aina navakkaa.

Kun pelaaja sitten kertoi jännittävänsä rautalyöntiä kyseisessä paikassa, kehotti caddie Graham Banks tarttumaan putteriin. Pienen ihmettelyn ja muutaman harjoituslyönnin jälkeen Koehnke oli valmis lyöntiin. Sen verran erikoinen tilanne oli, että hänen aviomiehensä päätti ikuistaa lyönnin videolle. Hyvä niin.

Lyönti lähti liikkeelle kohti väylän oikeaa laitaa, juuri optimaaliselle linjalle, josta se kaartoi viheriölle. Griinillä se osui toiseen palloon, ja kimposi siitä kuppiin.

”En koskaan ole ajatellut, että minulle voisi käydä näin. En ole ajatellut pystyväni tekemään hole in onea”, Allison Koehnke sanoi.

”Se oli aina huono lyönti. Olen huono golfari. Tämä oli tiimityön tulosta”, hän kuvaili.

Bandon Dunesin Sheep Ranch -kenttä avattiin vasta heinäkuussa. Kentällä on tehty kuusi hole in onea. Vain yksi niistä putterilla.

Lue seuraavaksi: ”Dartsia” pelannut korealainen oli tehdä PGA Tourilla kaksi hole in onea

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (2 kpl)