Miten lämäri eroaa golfsvingistä, Teemu Selänne? - Golfpiste.com

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Miten lämäri eroaa golfsvingistä, Teemu Selänne?

Gof+ palvelun digisisällöt ovat olleet jo pari päivääluettavissa osoitteessa digi.golfdigest.fi. Videohaastattelussa legendaarinen#8 eli Teemu Selänne kertoo, milloin aloitti golfin, miten lämäri eroaagolflyönnistä ja millaisia fiiliksiä synnytti golfuran ainoa hole-in-one.

Golf+ palvelusta löytyvät myös lehden opetusjuttuihinliittyvät videot sekä runsaasti muuta lisämateriaalia. Josh Zander kertoo,miten lyödään ne kuusi lyöntiä, jotka saavat pelikaverisi hämmästelemäänlyöntivalikoimaasi. Tiger Woodsiakin valmentanut Hank Haney esittelee, mitenrakennetaan parempi backsvingi. Phil Mickelsonin käyttääharjoittelussaan mentaalista tuloskorttia ja Golf+ kertoo, mistä on kyse.

Ja mikäli olet lähdössä katsomaan Ryder Cupia, päätoimittajaTeemu Tyry esittelee Gleneaglesin lähialueen kenttiä, joille kannattaa mennä pelaamaanreissun aikana.

Golf+ palvelun voit tilata osoitteesta digi.golfdigest.fi jase maksaa 24,90 euroa / 12 kk.

Golflehti printtinä tai diginä

Nyt Golflehden voi valita joko printtinä tai digitaalisena.Ja useamman pelaajan taloudessa yksi henkilö voi tilata painetun lehden ja muutdigitaalisen. Digitaalinen lehti on html5-pohjainen ja se toimii tietokoneissa,tableteissa ja älypuhelimessa. Sisältö skaalautuu päätelaitteen mukaan elilehti on helposti luettavissa myös älypuhelimen näytöltä missä ja millointahansa.

Digitaalisen lehden toimituksellinen sisältö on sama kuinpainetussa lehdessä ja se ilmestyy samaan aikaan lehden kanssa. Golflehti numero5 oli näytenumero ja siihen voi käydä tutustumassa osoitteessadigi.golfdigest.fi ja valita sieltä näytenumeron.

Jos haluat vaihtaa printtilehden digitaaliseksi tai samankotitalouden muut jäsenet haluavat digilehden, ilmoita asiasta kotiseuraasi.Digilehden tilauksen yhteydessä on kotiseuraan ilmoitettava myössähköpostiosoite, johon digilehden tunnukset luodaan.

Kotiseurasi toimittaa tiedot Golfliittoontilaajarekisteriin. Henkilökohtaiset digitunnukset tulevat suoraansähköpostiisi.

Maksullinen Golf+

Tilaamalla maksullinen Golf+ palvelun lukijan käyttööntulevat kaikki digilehden lisäpalvelut: opetusjuttujen ja artikkelien videot,lisäartikkelit sekä lehden digitaaliset lisanumerot: majorien ja Ryder Cupinextrat, välineiden kattava Hot List sekä kaksi opetus-extraa, joissa on kymmeniälyöntivinkkejä videoineen.

Lisäksi Golf+ palvelun tilaajalla on käytössään Golflehdenja vuonna 2013 ilmestyneiden Golf Digestin numeroiden digitaalinen arkisto.

Golf+ palvelu maksaa 24,90 euroa / 12 kuukautta ja sen voitilata osoitteesta digi.golfdigest.fi tai suoraan peruslehden digitaalisestaversiosta.

1 hengen golftalous

Voit valita printtilehden tai digin

Ilmoita kotiseuraan, kumman valitset

Digitilaukseen tarvitset sähköpostiosoitteen

Digitunnukset tulevat suoraan sähköpostiin

Usean hengen golftalous

Yksi printtilehti ja muille digitilaus

Ilmoita valinta kotiseuraasi

Digitilaukseen tarvitset sähköpostiosoitteen

Digitunnukset tulevat suoraan sähköpostiin

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje