Miller: TPC Sawgrassin 17. reikä on säyseä - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Miller: TPC Sawgrassin 17. reikä on säyseä

Johnny Miller esitteli näkemyksiään TPC Sawgrass -kentästä. Kuva: © Getty Images

Yksi golfin suurimmista mielipidevaikuttajista, Johnny Miller, on sitä mieltä, että Players Championshipin kisakentän 17. reikä (par-3) on liian helppo. Hänen mielestään kyseistä väylää olisi pidennettävä. Uuden lyöntipaikan tarve ilmenisi takavuosien tähden mukaan ennen kaikkea tyynessä säässä.

”Jos omistaisin TPC Sawgrass -kentän, lisäisin toiseksi viimeiseen väylään 20 jaardia (18 metriä) pituutta uuden backtiin avulla. Nyt se on liian säyseä”, NBC Sports -kanavan golfanalyytikkona toimiva Miller sanoi.

”Ilman kunnon tuulta 17 ei tuota vaikeuksia maailman kärkipelaajille. Haluaisin, että kaverit joutuisivat käyttämään tiilyönneissään rautakasia, mieluiten seiskaa. Nyt he heittelevät sinne vaivatta rautaysillä tai wedgellä.

Miller osallistui kommentillaan viime aikoina vallinneeseen keskusteluun, jossa on pohdittu TPC Sawgrassin mahdollisia muutostarpeita.

”En näe, että siellä (TPC Sawgrassilla) tarvitsisi muuten pidentää kenttää. 17:llä saisi olla vähän lisää vaihtoehtoja – pientä pelotetta. Viimeisellä väylällä haluaisin uuden backtiin vasemmalle, jotta siitä saisi vähän samankaltaisen vinottaisen avauksen kuin Bay Hillin kuutosella.”

”Sieltä voisi työstää upean näköisiä avauksia”, hän mietti.

Kauden kovatasoisimpiin turnauksiin kuuluva Players Championship pelataan 8.-11.5. Ponte Vedra Beachillä, Floridassa.

Lähde: Golf Magazine

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje