26.9.–3.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][18]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Mikko Ilonen uskoo Tigerin ykköstilaan

Sergio Garcia ja Luke Donald ovat Euroopan ykköstoivot Augustassa © Getty Images

<a href=Mikko Ilonen ja Tiger Woods pelasivat Augustassa tasatahtiin avauskierroksen vuonna 2001 &copy Getty Images">Golfpisteen Major-veikkaus käynnistyy Mastersista ja vastausaikaa on torstaina kello 16.00 asti. Järjestämme muutamille kutsutuille lisäksi kolmella lisäkysymyksellä höystetyn kilpailun jossa on palkintona kolme pulloa Beringer viinejä. Kysymykset asiantuntijoille kuuluivat: 1.Mikä on Tiger Woodsin sijoitus Mastersissa? 2.Kuka on paras eurooppalaispelaaja? 3.Mikä on parhaan skandinaavin sijoitus kilpailussa? Pisteytys menee siten, jokainen sijaluku jonka verran erehtyy Tigerin ja parhaan skandinaavin sijoituksessa antaa yhden virhepisteen. Mikäli tietää parhaan eurooppalaisen nimen saa siitä viisi pistettä. Eniten pisteitä kerännyt ( tai vähiten virhepisteitä) on kilpailun voittaja. Mikko Ilosen vastaukset tulivat tekstiviestinä Espanjasta jossa hän valmistautui Challenge Tourin kisaan. Ilonen on ainoa suomalainen joka on pelannut Mastersissa. Vuonna 2001 hän pääsi British Amateurin ykkösenä mukaan, kiersi kaksi ensimmäistä päivää Tiger Woodsin kanssa ja karsiutui. Avauskierros pelattiin lähes tasatahtiiin ( 70-72), toisella Woods sai tuloksekseen 66. Ilonen 79. Lopullisella tuloslistalla Woods oli ykkönen, Ilonen 76:s, jatkoonpääsy olisi vaatinut kuusi lyöntiä paremman tuloksen. Ilosen viesti oli lyhyt ja selkeä. -Tiger voittaa, euroista ykkönen on Sergio Garcia joka sijoittuu toiseksi. Myös Jose-Maria Olazabal on ”haminoissa”. Skandinaaveillakin menee tavallista paremmin, Henrik Stensonin uskon nousevan kahdeksanneksi.

Asko ja Lassi eri mielt&auml, voittajasta

Lassi Tilander kipaisi kioskille lyömään vetoa <a href=Phil Mickelsonin voiton puolesta">Neloselle Mastersin selostavat Asko Arkkola ja Lassi Tilander uskovat vahvasti Phil Mickelsoniin, voittajasta he ovat kuitenkin eri mieltä. -Tiger on ilmoittanut keskittyvänsä Majoreihin ja sekin puhuu hänen puolestaan. Kun kenttää on pidennetty hän hyötyy siitä suhteessa ehkä eniten. Tiger pääsee pituutensa johdosta lyömään lyhyempiä,korkeampia rautoja griineille ja kyllä se tekee ison eron moniin muihin kilpakumppaneihin Woods on henkisesti niin kova etten usko edes hänen isänsä sairauden vaikuttavan. Tiger voittaa,maalailee Asko Arkkola. -Luke Donald on paras eurooppalainen, parhaan skandinaavin sijoitus 12:s, pelaajan nimi Henrik Stenson, uskoo Arkkola Lassi Tilander löytää pidennyksestä ja kentän puiden siirtelystä myös ongelmia Woodsille. -Tiger ei välttämättä pysy kentällä joka nyt on jo osittain erittäin ahdas.Isän sairaus ja sen vaikutus on kysymysmerkki joka voi vaikuttaa. Woods on viides. -Phil Mickelson on senverran kovapäinen kaveri ja edellisviikon voittonsa jälkeen tulessa. Uskon hänen voittavan, kipaisin jopa kioskilla lyömässä hänen voittonsa puolesta vetoa, paljastaa juniorivuosinaan maamme eturivin aitureihin kuulunut Tilander. -David Howell pelasi viimevuonna kolme hienoa kierrosta, mutta Tigerin kanssa meni vielä peli sekaisin. Hän osaa putata ja on paras eurooppalainen. Skandinaaveista en jaksa enää uskoa Björniin, kyllä se on Stenson joka yltää korkeimmalle, veikataan 14:tta sijaa, Lassi päättää.

&#34,Tiger tiet&auml,&auml, miten Augustassa voitetaan&#34,

Vasurit ovat voittaneet viimeisestä kolmesta Masterista kaksi,. Mike Weir silitteli Mickelsonin selkämystä keväällä 2004 &copy Getty ImagesMika Piltzilta ei mene sekuntia pidempään Woodsin sijoituksen arviointiin. Samassa kilpailussa Piltz on nähnyt Tigerin viimeksi silmästä silmään World Cupissa Argentiinassa syksyllä 2000. -Tiger voittaa, ei voi mitään. En pidä sitä edes pahana asiana. Woods on vaan niin kova. Miehellä on niin rautainen tietämys ja näkemys siitä mitä Mastersin voittaminen vaatii, Piltz linjaa. Eurooppalaisista Piltz uskoo Luke Donaldiin, skandinaaveista nimi tulee varmana tietona ennen sijoitusta. -Henkka (Stenson) on korkealla. Koska hän on ensimmäistä kertaa mukana veikkaan hänen sijoittuvan 22:ksi, viimeiset vuodet valmennustoimintaan keskittynyt Piltz. Aasian kiertueelle kortin omaava Ari Savolainen hymähtää hyväntahtoisesti kysymykselle Tigerin sijoituksesta ja on samoilla linjoilla Piltzin kanssa. -Woods on ykkönen, se vaan on paras. Eurooppalaisista veikkaan ykköseksi Henrik Stensonia, Garcia voi myös olla kova mutta pysyn Stensonissa. Sijaluku hänelle on yhdeksäs. Savolainen palasi vastikään Aasiasta jossa hän pääsi osallistumaan kahteen ET:n kilpailuun. Hainanissa Savolainen oli hyvissä asemissa mutta viimeinen kierros Paul McGiinleyn kanssa pelatessa pudotti suomalaista tuloslistalla pikkurahoille. -Viihdyn hyvin Aasiassa. Tuleviin ET:n kisoihin en luultavasti pääse, mutta huhtikuun loppupuolella alkaa matka jonka aikana toivon pääseväni pelaamaan kaksi kisaa Koreassa, yhden Intiassa, Macaossa, Filippiineillä ja kaksi kilpailua Thaimaassa. Kotimaahan palaan suunnitelman mukaan kesäkuun 11:s, Savolainen kertoi. Toimitusjohtajien yhdistyksen FGMA:n puheenjohtaja Rauno Pusa on ainoa veikkaajista joka uskoo euroopplaisten ykköstilaan. -Sergio Garcia voittaa, Tiger Woods on kolmas ja paras skandinaavi ( Stenson) yhdeksäs, listaa Keimolan toimitusjohtaja tuloksensa. Golfpisteen toimituksen ( Teemu Tyry) veikkaus on: Tiger yhdeksäs, Donald paras eurooppalainen, paras skandinaavi 13:s (Stenson)

Tigerin voitto palauttaisi rahat nelinkertaisina takaisin

Golf on tennniksen ohella maailmalla nopeimmin nouseva vedonlyönnin kohde. Myös kotimainen Veikkaus on viimeisten vuosien aikana avannut pelikohteiksi lähinnä Major-kilpailuja. Vedonlyöntitoimistot ja vedonlyöntipörssit ovat yksimielisiä Tigerin suosikkiasemasta joka ei kuitenkaan ole niin vahva kuin aiemmin. Woodsin voittoon uskovat saavat rahansa takaisin voiton sattuessa 3,5 – 4,5 kertaisesti. Phil Mickelsonin kerroin on laskenut ennätyksellisen alas, se on 6 – 7,5. Retief Goosenin, Ernie Elsin ja Vijay Singhin kertoimet ovat välillä 10 – 17. Viimevuotisen kilpailun voitti Tiger Woods uusinnan jälkeen. Ykköstila oli hänelle neljäs , ammattilaisena Woods on pelannut Augustassa yhdeksän kertaa joten voittoprosentti on komea. Vijay Singh voitti vuonna 2000, hän on kolmen viimeisen vuoden aikana ollut sijoilla 6-7. Phil Mickelson onnistui vihdoin voittamaan vuonna 2004 sijoituttuaan sitä ennen kolme kertaa peräkkäin kolmanneksi. Ernie Els on ollut myös Mastersin menestyjiä ilman voittoja. Plakkarissa on kaksi kakkostilaa ja yhteensä kuusi sijoitusta kahdeksan ensimmäisen joukkoon. Retief Goosen oli Tigerin voittaessa 2002 toinen, viimevuonna kolmas. ”Asiantuntijaraadin” veikkaukset Golfpisteen Major-kilpailussa. Veikkaukseen voi osallistua oheisen linkin kautta torstaina kello 16.00 asti Mikko Ilonen:Tiger Woods, Sergio Garcia, Jose-Maria Olazabal Asko Arkkola:Tiger Woods, Phil Mickelson,Retief Goosen Lassi Tilander:Phil Mickelson, Retief Goosen, Tiger Woods Mika Piltz: :Tiger Woods,Ernie Els, Chris DiMarco Ari Savolainen:Tiger Woods, Phil Mickelson, Chris DiMarco Rauno Pusa:Sergio Garcia, Tiger Woods,Ernie Els Teemu Tyry:Phil Mickelson, Vijay Singh,Ernie Els

Golfpisteen Major-veikkaus

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje