26.–31.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[2][0]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Mikko Ilonen laittoi Golflehden etusivun uusiksi – mukana myös suuri Masters-ennakko

Golflehden huhtikuun numero tarjoaa taas tuhdin ja monipuolisen lukupaketin.

Vuoden toinen Golflehti ilmestyy tänään 10. huhtikuuta osuvasti aivan Masters-turnauksen alla. Lehden kannessa komeilee itseoikeutetusti uransa vastikään päättänyt Mikko Ilonen, joka laittoi lehden kannen ja pääjutun suunnitelmat uusiksi vain muutamia päiviä ennen lehden painoonmenoa.

Lehden pääjuttu kertaa Mikko Ilosen upean uran kulkua ja lopettamispäätöksen taustoja. llosella on suuri rooli myös Golflehden 8-sivuisessa Masters-ennakossa, joka on tehty ainoana suomalaisena Mastersissa pelanneen Ilosen asiantuntija-avulla. Suosittelemme lämpimästi tutustumaan erityisesti Ilosen kenttäanalyyseihin sekä reikäkohtaisiin arvioihin, etenkin jos aiot seurata viikonloppuna Mastersia myös television välityksellä.

Golflehti opastaa seikkaperäisesti, miten tasoituskierroksen voi jo tällä kaudella kirjata Golfliiton eBirdie-sovelluksella.

Golflehti 2/2019 tarjoaa myös tuhdin välineoppaan, josta on apua kaikenlaisille pelaajaprofiileille aloittelijoista single-tason pelaajiin. Käymme Golf Balancen Henri Pyykölän kanssa läpi, minkälaisiin seikkoihin välinehankinnoissa kannattaa kiinnittää huomiota. Teemme myös esimerkinomaisia suosituksia kevään uutuusvälineistä.

Opetussivuilla Tapio Pulkkanen tarjoaa vinkkinsä bunkkeripeliin, Heini Haapala taaksevientiin ja Ari Koutuaniemi opastaa vasemman lonkan käyttöön. Henkisen valmennuksen asiantuntijamme Tuomas Grönman kehottaa puolestaan golfareita puhumaan itselleen.

Suosittelemme lämpimästi tutustumaan Mikko Ilosen Augustan reikäanalyyseihin ennen viikonlopun Masters-lähetysten katsomista.

Tasoitusjärjestelmä uudistuu ensi vuodenvaihteessa perusteellisesti ja uudelle tasoitukselle luodaan pohjaa jo alkavan kauden kierroksilla. Kerromme lehdessä, miten asia kannattaa huomioida. Toisessa jutussaan Golflehti opastaa seikkaperäisesti, miten tasoituskierroksen voi jo tällä kaudella kirjata Golfliiton eBirdie-sovelluksella.

Lehden kolumnistivieraana on tällä kertaa Kuluttajatutkimuskeskuksen johtaja Mika Pantzar. Hän pitää painavan puheenvuoron golfista ja ajankäytöstä.

Matkailuosiossa piipahdamme lajin synnyinmaassa Skotlannissa ja sen kiehtovilla Ylämailla.

Voit lukea Golflehden myös digilehtenä täältä.

Antoisia lukuhetkiä uuden Golflehden parissa!

Lue seuraavaksi: Mikko Ilonen ja takaisinmaksun aika

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje