12.– 19.11. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[5][8]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Mikko Ilonen ja Minea Blomqvist-Kakko yhdistävät voimansa juniorityön hyväksi

Mikko Ilonen ja Minea Blomqvist-Kakko keräsivät huippuammattilaiset koolle keräämään varoja Suomen golfseurojen juniorityöhön.

Suomen huippuammattilaiset ovat mukana pro–am-tapahtumassa keräämässä varoja golfseurojen juniorityöhön.

Mikko Ilonen ja Minea Blomqvist-Kakko yhdistävät voimansa ainutlaatuiseen pro-am-tapahtumaan. Elokuun 12. päivä Pickalassa pelattavassa tapahtumassa kerätään varoja suomalaisen golfin juniorityön hyväksi. Mukana on koko Suomen ammattilaisgolfin terävin kärki.

Tapahtumassa kisataan nelihenkisin ryhmin, joista jokainen koostuu yhdestä ammattilaisesta ja kolmesta amatööristä. Jokainen ammattilainen edustaa omaa golfseuraansa, ja tapahtuman parhaat joukkueet luovuttavat voittamansa palkintopotin oman seuransa juniorityöhön. Voittaneen joukkueen palkintosumma on 5000 euroa.

Joukkueita johtavat ammattilaiset kilpailevat tapahtumassa vielä erikseen 5000 euron palkintopotista. Pro-amin pelimuoto paljastetaan vasta paikan päällä, ja pelimuodon lisäksi tapahtumassa on luvassa myös lukuisia muita yllätysnumeroita.

Kilpailun yhteydessä järjestetään seurojen juniorivalmentajille luentoja, joissa muun muassa Mikko Ilonen ja Timo Rauhala kertovat, mitä menestys kilpagolfissa vaatii. Martti Alanko kertoo puolestaan lajin fyysisistä vaatimuksista.

”Suomalaiseen juniorityöhön tarvitaan varoja, jotta menestystä voidaan saada jatkossakin perheiden taloudellisesta tilanteesta riippumatta. Intohimoa ja rakkautta lajiin omaavat juniorit pitää saada pysymään lajin parissa, ja seurojen tulee pystyä tarjoamaan ammattitaitoista valmennusta ja opastusta junioreilleen”, Minea Blomqvist-Kakko sanoo.

Päämääränä on saada lajin pariin lisää lapsia ja enemmän resursseja seuratyöhön. Tavoite on tehdä tapahtumasta perinne, jossa Suomi-golf kokoontuu kerran vuodessa yhteen vaihtamaan ajatuksia ja tarinoita hyväksi havaituista toimintamalleista ja lajin kipukohdista.

Golfin juniorityöhön panostaminen poikii usein hedelmää vuosikymmenien ajan, sillä golfista voi muodostua läpi elämän kestävä harrastus lapselle.

”Olen todella kiitollinen omista juniorivuosistani lajin parissa. Haluan jakaa golfin ilosanomaa ja viestiä siitä, kuinka hieno harrastus golf lapselle on”, Minea Blomqvist-Kakko sanoo.

Mikko Ilosen kokemukset ovat olleet hyvin samankaltaisia.

”Golf on antanut minulle paljon. Nyt on aika antaa takaisin”, Ilonen sanoo.

Yrityksillä ja muilla tahoilla on mahdollisuus päästä mukaan tapahtumaan ostamalla itselleen 1800 euron hintaisen ja ammattilaispelaajan kipparoiman pro-am-lähdön.

Lisää tapahtumasta voit lukea tästä.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje