Mikko Ilonen ET:n palveluksessa Challenge Tourin finaalikisassa - Golfpiste.com

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][33]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Mikko Ilonen ET:n palveluksessa Challenge Tourin finaalikisassa

Mikko Ilonen haastattelemassa Challenge Tourin finaaliturnaukseen valmistautuvaa pelaajaa. Kuva: Mikko Ilosen Facebook-tili

Kiertue näyttäisi laittaneen Ilosen hyvät reportterin ominaisuudet merkille Vierumäen CT-kisan yhteydessä.

Mikko Ilonen julkaisi tiistai-iltapäivänä Facebook-postauksen, jossa hän kertoo tekevänsä tällä viikolla uuden aluevaltauksen. Viime keväänä kilpauransa lopettanut Ilonen on pestautunut reportterina European Tourin palvelukseen Mallorcalla pelattavassa Challenge Tourin finaaliturnauksessa.

”Aika kiinnostava viikko tiedossa. 45 pelaajaa, ja 15 saa kortin ensi kaudeksi European Tourille”, Ilonen totesi Facebookissa.

Challenge Tourin Facebook-tilillä tiistaina julkaistuilla videoilla Ilonen haastattelee entistä kollegaansa, konkaripelaaja Richard Blandia ja kertoo, miten Alcanada Golf Clubin kentän ensimmäinen reikä pelataan menestyksekkäästi.

”Teen muutamia haastatteluita, linkkejä pelipäivien koosteisiin, kenttäesittelyitä jne. Samalla tutustun vähän, mitä tuolla köyden toisella puolen tapahtuu”, Ilonen kertoi Golfpisteelle.

”Kyseessä on vain yhden viikon juttu. Halusin kokeilla, kuinka hankalaa tämä on, ja kahden päivän lyhyellä kokemuksella voin sanoa, että onhan se sitä eli helkkarin vaikeata.”

Iloselle kamera ja mikrofoni eivät ole ennestään täysin vieraita. Hän oli elokuussa käydyn Vierumäen CT-kilpailun pro amissa jututtamassa julkkiksia, ja kisakoneisto julkaisi haastatteluista vajaan neljä minuuttia kestäneen videon.

Pari viikkoa myöhemmin pidetyssä Mikko & Minni Pro Am for Juniors -tapahtumassa Pickalassa juontajana toiminut Minea Blomqvist-Kakko sai taustatukea Iloselta, joka oli myös yksi kilpailun valokuvaajista.

Jäämme mielenkiinnolla odottamaan Ilosen uusia aikaansaannoksia!

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje