- Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[0][0]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Mika Piltz nousi Golf Digestin 100 parhaan opettajan listalle

Mika Piltz nousi ensimmäisenä suomalaisvalmentajana GolfDigestin parhaiden opettajien listalle.

Golfpisteen luottomies ja ”House Pro” Mika Piltz on valittu Golf Digestin 100 parhaan kansainvälisen golfopettajan listalle. Golf Digest julkaisee listaa maailan parhaista golfopettajista vuosittain, eikä mukaan nousta kevyin perustein. Koskaan aikaisemmin mukana ei ole ollut suomalaisia golfvalmentajia.

”En tiedä tarkkaan valinnan perusteista. Mutta hyvältä se tuntuu, ei sitä käy kieltäminen, että joku muukin on jossain huomioinut tehdyn työn”, Piltz sanoo.

Piltz opettaa Espoossa Tapiola Golfissa, GolfCenterin yhteydessä olevassa lyöntistudiossa. Lisätietoja palveluista sekä ajanvaraus löytyy osoitteesta www.piltz.fi.

Opetustoiminnassa Piltz on aina halunnut olla avoin ja opettaa kaikenlaisia ja -tasoisia harrastajia.

”Se on tämän työn rikkaus, että ensin voin vetää kilpapelaajalle puolentoista tunnin treenit ja seuraavana asiakkaana on aloittelija. Se on opettavaista ja pakottaa keskittymään aina asiakkaaseen ja hänen lähtökohtiinsa”, Piltz sanoo.

Opettamisen lisäksi Piltz vastaa Selänne & Piltz Golf Akatemian valmennuksesta. Kokonaisuus vie paljon aikaa, mutta ”golfnarkkariksi” tunnustautuva mies ei laske lajiin käyttämiään tunteja.

Suomen kärkipään pelaajista Piltzin valmennettaviin kuuluvat Kalle Samooja ja Roope Kakko. Huippupelaajien kanssa työskenteleminen on Piltzin mukaan äärimmäisen opettavaista.

”Niiltä kavereilta voi oppia itse hirveästi. Ja koko ajan tämä on opettelua, että millä tavalla kukakin oppii ja miten opetettava asia kenellekin kannattaa välittää”, hän sanoo.

Golfpiste on tehnyt Piltzin kanssa yhteistyötä useiden vuosien ajan. Tällekin keväälle on luvassa uutta tuotantoa, mutta ennen kuin sitä päästään julkaisemaan kannattaa tutustua Piltzin parhaat opetusjuttuihin täältä. Arkistosta löydät myös kaikki The Piltz Golf Shown jaksot.

Lue seuraavaksi: Selänne & Piltz Golf Academyssa on nipistetty hinnasta, ei laadusta

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje