Mickelsonin nimi yhdistetty jälleen sisäpiirikauppoihin - Golfpiste.com

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Mickelsonin nimi yhdistetty jälleen sisäpiirikauppoihin

Phil Mickelson on noussut viime aikoina otsikoihin myös golfin ulkopuolisissa asioissa. Kuva: Getty Images

Phil Mickelsonin nimi putkahti uudelleen esille lehtijutussa, joka käsittelee liittovaltion tutkintaa sisäpiirikaupoista. Wall Street Journal kertoi keskiviikkona, että USA:n viranomaiset tutkivat Dean Foodsin hallituksen entisen puheenjohtajan Tom Davisin osuutta tietovuotoon liittyen yhtiön sivuyrityksen myyntiin.

Lehden mukaan Davisin vuotamat tiedot olisivat kulkeutuneet Mickelsonille ammattimaisen uhkapelaajan kautta.

Torstaina PGA Championshipissä tuloksen 72 pelanneelta Mickelsonilta kysyttiin kierroksen jälkeen, haluaako hän kommentoida mainittua uutista. ”En halua”, Mickelsonin vastasi. ”Näyttäisi olevan sama tarina kuin vuosi sitten. Minulla ei ole mitään uutta kerrottavaa.”

Wall Street Journal raportoi hieman toista vuotta sitten, että liittovaltion tutkijat selvittävät sijoittaja Carl Icahnin, urheiluvedonlyöjä Billy Waltersin ja Mickelsonin välisiä kauppoja. Myös New York Times uutisoi aiheesta.

Myöhemmin The Times kertoi, että Mickelsonin osuutta kauppoihin on liioiteltu, ja että FBI ja SEC (Yhdysvaltain arvopaperimarkkinoita valvova elin) eivät ole löytäneet todisteita golftähden kytköksistä n. Clorox-kauppoihin. The Timesin mukaan Mickelsonin mahdollista osuutta Dean Foodsin kauppoihin tutkitaan kuitenkin edelleen.

Mickelsonilta kysyttiin torstaina, rasittavatko mainitut uutiset hänen mieltään.

”Ei, koska tiedän miten paljon väärää tietoa noihin juttuihin littyy. En ole lainkaan huolestunut”, Lefty totesi.

Lähde: Golf Channel

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje