Maailmanlistaan viitonen julkaisi kauden tavoitteensa – katso kuinka moni täyttyi - Golfpiste.com

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Maailmanlistaan viitonen julkaisi kauden tavoitteensa – katso kuinka moni täyttyi

Justin Thomas ei päästä itseään helpolla. Mies asetti itselleen päättyneellä kaudella niin kovat tavoitteet, että niistä vain harva toteutui.

Erinomaisen kauden pelannut, joskin FedEx Cupin finaaleissa kalkkiviivoilla hyytynyt Justin Thomas julkaisi Twitterissa listan tälle kaudelle asettamistaan tavoitteista. Jokaisen kohdan jälkeen hän oli merkinnyt kirjaimin, oliko tavoite täyttynyt vai ei. Y (yes) kuvaa onnistumista, N (no) epäonnistumista.

Thomasin tavoitteet ovat äärimmäisen kovia. Listalla ei toteutuneiden tavoitteiden kohdalla on mm. kolme voittoa PGA Tourilla, sijoittuminen kärkikymmenikköön jokaisessa major-kilpailussa, FedEx Cupin voitto, cutin tekeminen jokaisessa startissa sekä maailmanlistan ykköspaikka.

Ei siis ihme, että tavoitteista vain neljä täyttyi, niistäkin vain kaksi oli pelillisiä ja kaksi liittyi golfin ulkopuoliseen elämään. Toteutumatta jäi 13 tavoitetta.

Twiitissään Thomas kertoo vetäytyvänsä pienelle tauolle ystävien ja perheen kanssa. Samanlaisen listan hän suunnittelee kasaavansa tulevaksi kaudeksi.

Thomas voitti kuluvalla kaudella yhden kilpailun ja sijoittui kärkikymmenikköön seitsemästi. Hän ansaitsi palkintorahoina yli viisi miljoonaa dollaria. FedEx Cupissa hän oli kolmas. Maailmanlistalla Thomas, 26, on viidentenä. Syksyllä 2018 Thomas komeili muutaman viikon ajan listan ykkösenä.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje