15.–22.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][11]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista - Golfkentät

Linna Golf kipusi Golf Worldin Top 100 resortit -listalla jo 60 parhaan joukkoon

Linna Golf on arvostettu 100 parhaan mannereurooppalaisen joukkoon sekä GolfWorldin kenttälistalla että resorttien rankkauksessa.

Golf Worldin resort-ranking Manner-Euroopan sadasta parhaasta kohteesta toi hyviä uutisia Linna Golfille. Resorttina Linna Golf arvostettiin Manner-Euroopan kohteista sijalle 60.

Linna Golfin sijoitus on parantunut edellisestä tutkimuksesta seitsemän sijaa ylöspäin. Arviointi suoritetaan joka toinen vuosi ja edellisen kerran vuonna 2018 Linna Golf arvostettiin sijalle 67. Pohjoismaisista resorteista Linna Golf sijoittuu kolmanneksi. Edelle kiilaavat vain PGA National Ruotsissa ja Lofoten Links Norjassa.

Linna Golf on ainoa suomalainen golfresortti Golf Worldin Top 100 -listalla. Kriteerit täyttäviä resortteja ei Suomessa ole kovinkaan montaa, sillä meillä golfkenttien yhteydessä ei kovin usein ole kattavia majoitus- ja muita palveluita.

”Kuuluminen European Tour Destinations -ketjuun vaatii meiltä jatkuvaa laadun ylläpitoa ja kehittämistä jokaisella osa-alueella kentänhoidosta koko resort-alueen asiakaskokemukseen. Nyt saavutettu huikea sijoituksen parantuminen kertoo pitkäjänteisen työmme tuloksista, jota olemme saaneet toimintaamme kuulumisella kansainväliseen yhteistyöhön. Lisäksi viime vuosien aikana menestyksekkäästi järjestämämme kansainväliset kilpailut ovat tuoneet meille hyvää näkyvyyttä maailmalla”, Linna Golfin toimitusjohtaja Esa Honkalehto iloitsee.

Golf Worldin golfkenttärankingissa 2019 Linna Golf paranteli sijoitustaan vuosi sitten parikymmentä sijaa. Myös tällä listalla Linna Golfn on kovassa seurassa, eli TOP 100 -kenttien joukossa. Golfpisteen Kenttärankingissa suomalaiset golfarit äänestivät Linna Golfin Suomen parhaaksi niin kokonaisuutena kuin palvelussa, designissa sekä kunnossa ja viimeistelyssä.

”Erilaiset noteeraukset kuten Golf Worldin Top 100 -listauksen sijoituksen parantuminen kertoo kuinka motivoituneesti ja ammattitaitoisesti koko henkilökuntamme suhtautuu työhönsä. Lisäksi kenttämestari Markku Leskinen joukkoineen hoitaa kentän vuosi toisensa jälkeen uskomattoman moitteettomaan kuntoon, Suomen vaihtelevista talvista huolimatta. Koko resort-alueen henkilökuntamme on kaikki kiitoksensa ansainnut”, Honkalehto sanoo.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje