Lehti: McIlroy ja entinen manageritoimisto sopuun riidastaan - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Lehti: McIlroy ja entinen manageritoimisto sopuun riidastaan

Rory McIlroy voi taas keskittyä täysipainoisesti leipätyöhönsä. Kuva: Getty Images

Keskiviikkona julki tullut tieto kertoo, että Rory McIlroy ja hänen entinen manageritoimisto Horizon Sports Management ovat saaneet sovittua riitansa. Irish Times –lehden uutisessa kerrottiin, että sopuun päästiin, kun McIlroy suostui maksamaan Horizonille arviolta 25-30 miljoonan dollarin korvaukset, ja arviolta neljän miljoonan dollarin oikeudenkäyntikulut.

Alun perin, ja epävirallisen tiedon mukaan McIlroyn mainittiin tarjonneen vastapuolelle 8-12 miljoonan dollarin korvausta. Tämän tarjouksen Horizon hylkäsi.

McIlroy ja Horizon julkaisivat asiasta yhteisen lausunnon Dublinin oikeussalin ulkopuolella. Siinä kahden osapuolen mainittiin päässeen riidasta yhteisymmärrykseen, ja että molemmat toivottivat toisilleen hyvää jatkoa tulevaisuudessa. Muuta kerrottavaa ei ulkopuolisille herunut.

Maailmanykkönen saapui tiistaina Dublinin oikeustalolle jutun käsittelyä varten, jonka arveltiin venyvän jopa kahdeksan viikon mittaiseksi väännöksi. Ennen ensimmäistä istuntoa molempien osapuolten asianajajat pyysivät lykkäystä, ja vetäytyivät yksityiseen neuvotteluun.

Tähden kerrottiin olleen oikeusasioista vastaavan tiiminsä seurassa myöhään yöhön, kunnes sopimus syntyi. Keskiviikkona pelaaja ei ilmestynyt oikeussaliin.

McIlroy julkaisi keskiviikkoaamuna kuvan Instagramissa yksityisjettinsä sisältä Dublinin lentokentällä. Hetken kuluttua kone lähti kohti pelaajan Floridan kotia, missä hän alkaa valmistautua seuraavaa turnaustaan, Honda Classicia varten.

Rory McIlroyn ja Horizon Sports Management –yhtiön välistä riitaa ehdittiin puida kaikkiaan puolisentoista vuotta.

Lähde: Irish Times

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)