[10][12]

Kylliäinen jatkaa, naiset katsomoon Espanjassa

Sonja Halmela

Panu Kylliäisen toisen kierroksen urakka alkoi vaivalloisesti. Vastustaja Adam Frayne oli viiden reiän jälkeen jo ,kolme up. Panu ei tästä häkeltynyt vaan käänsi pelin itselleen luvuin 3/1 . Kylliäinen on pelannut vuosina 1998 ja 2000 El Pratissa nyt kahdeksan ottelua ja hävinnyt vain yhden. Sergio Garcia oli liian kova toissavuoden semifinaalissa. Lauantaina pelataan kaksi kierrosta, sunnuntaina on vuorossa kahden kierroksen finaali. Naisten kisassa Palsissa Pia Koivuranta ja Ursula Tuutti hävisivät ensimmäisellä kierroksella. Sonja Halmela voitti ensimmäisen pelinsä mutta Italian Baruscio oli iltapäivällä parempi luvuin 2/1. Naispelaajien arvosanaksi voidaan kuitenkin antaa tyydyttävä, kolme pelaajaa 32:n joukkoon 11:sta mukanaolleesta. Pia Koivurannan sijoitus kuudenneksi lyöntipeliosuudessa viisi lyöntiä voittajasta oli positiivisin suoritus