- Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[0][0]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Korhonen vs. Välimäki – Suomalaiset ET-voittajat kohtaavat toisensa perjantaina tv-ottelussa

Patrik Laine ja Teuvo Teräväinen virittävät katselijat tunnelmaan klo 13.00 alkavalla pronssiottelulla, finaali on vuorossa klo 16.00.

Viaplay Challenge Cup huipentuu perjantaina pelattavaan finaaliin ja pronssiotteluun. Finaalissa vastakkain asettuvat suomalaiset European Tour -voittajat Mikko Korhonen ja Sami Välimäki. Pronssiottelussa kohtaavat NHL-tähdet Patrik Laine ja Teuvo Teräväinen.

Finaalipelit pelataan perjantaina 15.5. Nokia River Golfissa ja ne ovat katsottavissa Viaplayssa, Viasat Urheilu -kanavalla sekä Viasat Urheilun FB-tilillä.

Huhtikuussa käynnistyneen Viaplay Challenge Cupin ensimmäisessä osuudessa Sami Välimäki voitti Patrik Laineen ja vappuaattona pelatussa toisessa osuudessa Mikko Korhonen voitti Teuvo Teräväisen.

Finaalipelissä pelataan 18-reikää ja pelimuotona on reikäpeli. Pronssipeli pelataan 9 reiän lyöntipelinä.

”Loistavaa päästä radalle Teuvoa vastaan. Teukka on ollut vaikea voitettava golfkentällä. Hienointa on kuitenkin nähdä Mikon ja Samin välinen kisa. Ammattilaisten peli on todella upeaa seurattavaa,” hehkuttaa Patrik Laine tulevaa finaalipeliä.

”Kiva katsoa ensin kuinka NHL-miehet pelaavat. Itselle iso asia on päästä pelaamaan Mikkoa vastaan kotikentällä. Mikon kanssa ollaan tehty tourilla yhteistyötä ja nyt ollaan ensi kertaa vastakkain. Tulee jännä kisa!” Sami Välimäki lupaa.

”Hieno golfpäivä tiedossa ja olen innoissani ennen kaikkea siitä, että pääsemme tekemään kotimaista golfhistoriaa. Kertaakaan aiemmin ei kotimaassa ole ollut kahta et-voittajaa pelaamassa vastakkain. Nyt saamme todistaa hienoa reikäpeliä Samin ja Mikon välillä,” sanoo lähetyksen selostava Antti Mäkinen.

Molemmissa otteluissa tuomarin tehtäviä hoitaa Suomen ykköstuomari Arto Teittinen.

Klo 13.00 – 15.00
Patrik Laine vs. Teuvo Teräväinen (Viaplay, Viasat Urheilu & Viasat Urheilun FB)

Klo 16.00 – 20.00
Sami Välimäki vs. Mikko Korhonen (Viaplay, Viasat Urheilu & Viasat Urheilun FB)

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)