Kolmen vuoden odotus on ohi – Golfmessut valtaavat jälleen Helsingin Messukeskuksen - Golfpiste.com

6.6.–13.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][13]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Kolmen vuoden odotus on ohi – Golfmessut valtaavat jälleen Helsingin Messukeskuksen

Golfmessut ovat olleet aikaisemmin "golfkauden käynnistäjä" ja nyt ajankohta on lähempänä kenttien aukeamista kuin ennen. Arkistokuva.

Kuten silloin ennenkin, Golfmessuilla on paljon nähtävää ja koettavaa.

Kaksi edellistä vuotta Golfmessut ovat järjestetty virtuaalisesti. Nekin saivat suosiollisen vastaanoton, mutta tuskin mikään pystyy korvaamaan aitoa messutunnelmaa, jota on tänä viikonloppuna tarjolla Helsingissä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu
Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu

Golfvälineitä, matkoja huippukohteisiin, green fee -tarjouksia ja kohtaamisia muiden golfareiden kanssa. Esimerkiksi näitä on tarjolla koko viikonlopun ajan lukuisten näytteilleasettajien toimesta. Erilaista golfaiheista ohjelmaa on myös runsaasti kolmen päivän ajan.

Mikko Challengessa voi haastaa Mikko Ilosen tekemän tuloksen lähipeliradalla. F1-kuski Heikki Kovalainen kertoo lauantaina omasta tavastaan pelata golfia. Sunnuntaina on painija Petra Ollin vuoro tehdä samoin.

”Golfmessut on hauska ja mielenkiintoinen tapahtuma, jonka teemoissa yhdistyy niin golfin aloittaminen, juniorit ja kilpagolfkin. Uskon tuovani pitkältä uraltani annettavaa ja näkemyksiä messukävijöille ohjelman eri osissa”, sanoo Ilonen, joka toimii Golfliiton lavaisäntänä yhdessä Iiro Harjulan kanssa.

Messuilla on otettu huomioon koko harrastajien kirjo aloittelijoista seniorigolfareihin. Paragolfarit ja naiset ovat myös huomioitu omilla ohjelmapaikoillaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu

Viime vuosina yhä kiihtyvällä tahdilla päätään nostanut golfin digilisaatio lienee yksi ajankohtaisesti mielenkiintoisimmista aihealueista, joihin messuilla sukelletaan sisään. Se miten eBirdieä tai Suomi Golf ID:tä jokainen golfari pystyy hyödyntämään harrastamisessaan, selviää ainakin Golfmessuilla.

Golfmessut ovat luonnollisesti täynnä toimialalla työskenteleviä ihmisiä. Kaiken konkreettisen tarjonnan lisäksi, niin sanottua näkymätöntä tietoa on saatavilla saman katon alla poikkeuksellisen paljon. Se mikä ei mahdollisesti vaikkapa välineiden osalta internetistä selviä, kirkastuu ammattilaisten opastuksella messualueella. Sama pätee golfmatkoihinkin.

Golfmessujen lisäksi samaan aikaan Messukeskuksessa järjestetään Kevätmessut, OutdoorExpo 2023 ja Lähiruoka & luomu 2023. Golfin lisäksi messuilla pääsee virittämään itsensä siten keväiseen fiilikseen.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje