Kolme seuraa yhdisti voimansa: PK-seudulle uudenlainen golfin sisäharjoitustila - Golfpiste.com

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][33]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Kolme seuraa yhdisti voimansa: PK-seudulle uudenlainen golfin sisäharjoitustila

Suur-Helsingin Golfin, Keimola Golfin ja Nurmijärvi Golfin yhteishanke palvelee seurojen juniorivalmennusta ja tarjoaa lisäarvoa jäsenille sekä osakkaille.

Pääkaupunkiseudulle avataan marraskuussa uusi, Suomen oloissa ainutlaatuinen golfin sisäharjoitustila. Uuden halliyhtiön perustajayhteisöt Suur-Helsingin Golf, Keimola Golf ja Nurmijärvi Golf varustavat jäsenilleen ja osakkailleen ympärivuotisen tilan, joka toimii treenipaikkana, talviolohuoneena ja junnugolfarien harjoittelukeskuksena, kerrotaan tiedotteessa.

Moderni, 850 neliöinen harjoitustila avataan Vantaankoskelle, Sanoma-WSOY:n painotalon tiloihin. Paikalle on hyvät julkiset liikenneyhteydet ja autoilijoille parkkitilaa.

Harjoitustilaan tulee kahdeksan rangelyöntipaikkaa, neljä TrackMan-simulaattoria, puttigriini, 9-reikäinen lähipelirata ja bägivarasto. Tilassa on myös oleskelutila eli lounge, jossa Viasat-golfkanavat katsottavissa. Samassa rapussa oleva Sanomalan kuntosali on myös käytössä.

”Yhteisen harjoitustilan haku on ollut päällä jo parin vuoden ajan, siitä lähtien, kun päätimme Keimolan ja Nurmijärven kanssa yhdistää junnujemme harjoittelun,” kertoo SHG:n toimitusjohtaja Jarkko Raski.

Kykenemme tarjoamaan pelaajalle jäsenmaksun kylkeen aitoa lisäarvoa pienellä rahalla. Samalla annamme kehitysruiskeen golfin ympärivuotiseen harrastamiseen.

”Hyvällä paikalla olevia, monipuolisia ja järkevän hintaisia treenitiloja ei tahtonut löytyä, joten päätimme ratkaista ongelman itse. Tavoitteena on nostaa seurojemme junnuvalmennus uusien tilojen ja yhteisten ikäluokkaryhmien myötä aivan uudelle tasolle. Ja samassa yhteydessä syntyi seurojemme muillekin jäsenille huikea paikka treenata ja nauttia tutusta golffariyhteisöstä vuoden ympäri”, hän jatkaa.

Suunnitteluvaiheen havainnekuva.

Uuden harjoitustilan käyttäjiksi pääsevät vain perustajayhteisöjen jäsenet ja osakkaat ostamalla vuosikäyttöoikeuden. Kokoaikainen käyttöoikeus maksaa 36 euroa kuussa (tai 400 euron kertamaksu) ja arkipäivien käyttöoikeus 28 euroa (tai 300 euron kertamaksu). Kiinnostuneet voivat tiedustella asiaa omien kenttiensä toimistoista.

”On todella hienoa päästä tarjoamaan yhdessä Keimolan ja SHG:n kanssa golfyhteisöjemme jäsenille näin ainutlaatuinen harjoitustila. Tällainen neljän TrackManin kokonaisuus on Suomessa ainutlaatuinen, ja TrackMan onkin kiinnostunut hyödyntämään sitä showroominaan”, Nurmijärvi Golfin toimitusjohtaja Esa Meriläinen toteaa.

”Kykenemme tarjoamaan pelaajalle jäsenmaksun kylkeen aitoa lisäarvoa pienellä rahalla. Samalla annamme kehitysruiskeen golfin ympärivuotiseen harrastamiseen. Olen varma, että harjoitushalliin löytävät tiensä myös aivan uudenlaiset pelaajaryhmät, esimerkiksi hallin simulaattoreissa järjestettäviin kisoihin. Jännityksellä seuraan tilannetta missä Keimolan, Lakiston, Luukin ja Nurmijärven klubien käyttäjät siirtyvät talveksi saman katon alle. Siinä on mahdollisuuksia vaikka mihin,” Keimola Golfin toimitusjohtaja Pekka Palmunen hehkuttaa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje