Kivitippu ProAm:ista The 59 Fundille jälleen iso potti suomalaisammattilaisten tukemiseen - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Kivitippu ProAm:ista The 59 Fundille jälleen iso potti suomalaisammattilaisten tukemiseen

Voittajien puhe. Voittajajoukkueessa: Esa & SOP-Metal pelasivat (kuvassa vasemmalta) Pekka Särkiniemi, Sami Särkiniemi, Tomi Koivukoski, Ilari Saulo ja Esa Rannila sekä mikin varressa Mikko Korhonen.

Perinteikkään tapahtuman kautta on vuosien varrella kerätty merkittävästi varoja suomalaisen kilpagolfin tukemiseen.

Mikko Korhosen perustama The 59 Fund tukee ammattilaisuransa alkuvaiheessa olevia suomalaisia golfareita taloudellisesti. Varat toimintaan kerätään erilaisissa tapahtumissa pääosin lahjoitusten kautta.

Eräs merkittävimmistä on Lappajärvellä Järviseudun Golfissa vuosittain järjestettävä Kivitippu ProAm -tapahtuma ja sen yhteydessä järjestettävä The 59 Fund -huutokauppa. Samassa yhteydessä pelataan myös kolmipäiväinen Pro Invitational -kilpailu, joka päättyy sunnuntaina.

Tänä vuonna huutokauppa ja ProAm järjestettiin perjantaina 19. elokuuta. Huutokaupassa kerättiin 22 600 euron potti, jonka lisäksi Kivitippu ProAm poiki rahastolle 8 000 euron lahjoituksen.

”Tämä tapahtuma on ollut jo pitkään äärimmäisen tärkeä suomalaiselle kilpagolfille. Esa Rannila on laittanut tämän liikkeelle ja ilman häntä tämä ei tapahtuisi. Koko yhteisö Lappajärvellä on ainutlaatuinen, enkä usko, että vastaavaa tapahtumaa pystyttäisiin missään muualla järjestämään”, Mikko Korhonen sanoi.

Korhonen osallistui itse ProAm-kisaan, pelasi kierroksensa viisi alle parin ja oli johdattamassa joukkuettaan voittoon.

”Tapahtuma järjestettiin jo 22. kerran ja mukana oli 20 joukkuetta. Tuki, joka suomalaiseen golfiin on tätä kautta ohjautunut, on todella merkittävä. Siitä iso kiitos,” Korhonen sanoi.

Tänä vuonna The 59 Fund on tukenut taloudellisesti kuuden suomalaisammattilaisen (Sanna Nuutinen, Kiira Riihijärvi, Tiia Koivisto, Emilia Tukiainen, Matias Honkala, Oliver Lindell)

matkaa lajissa, joka etenkin uran alkuvaiheessa vaatii tuntuvia taloudellisia panostuksia.

The 59 Fund Invitational pelataan Tapiola Golfissa 31.8.

Lisätietoa: www.mkorhonen.fi/the-59-fund/

Lue seuraavaksi: The 59 Fund jakaa tukea kuudelle pelaajalle kaudelle 2022

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje