14.–17.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[2][1]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Kansallinen Golfviikko uudistui – tähtinä legendat Mikko Ilonen ja Minea Blomqvist-Kakko

Golfin PR-viikko uudistui ja on jatkossa nimeltään Koko Suomi golfaa -viikko. Läpi vuoden jatkunut Koko Suomi golfaa -kampanjointi huipentuu tapahtumaviikkoon elokuun alussa.

Koko Suomi golfaa -viikon aikana 2.–9.8. golfkentillä ympäri maata järjestetään etenkin aloittelijoille suunnattuja tapahtumia ja avointen ovien päiviä. Kampanjan tavoitteena on kertoa lajin mahdollisuuksista, rohkaista jokaista tarttumaan golfmailoihin ja löytämään oma tapansa pelata. Hauskoilla somevideoilla halutaan murtaa myyttejä ja näyttää raikasta puolta perinteikkäästä lajista.

Lajilegendat Ilonen ja Blomqvist-Kakko lähtivät mukaan ja pistivät itsensä likoon, koska halusivat antaa takaisin lajille, jolta ovat saaneet niin paljon vuosien aikana. Molempien sydän sykkii edelleen golfille ja etenkin junioreille.

”Onhan tää vaan niin siistiä. Olen pelannut golfia pikkupojasta asti, ja se on opettanut paljon. Nyt on mahdollisuus innostaa uusia minnejä ja mikkoja lajin pariin”, sanoo Suomen kautta aikain menestynein golfari Mikko Ilonen.

Kaksikko aloitti viime vuonna myös oman M&M ProAm-tapahtumansa, jossa Suomen kärkiammattilaisten kanssa pelataan juniorityön hyväksi. Viime vuonna seurojen juniorityöhön kerättiin 26 000 euroa.

“Juniorigolfin kehittäminen ja resurssien saaminen seuratasolle ovat minulle todella tärkeitä asioita. Haluan jakaa golfin ilosanomaa ja kertoa siitä, kuinka hieno harrastus golf lapselle on”, Minea Blomqvist-Kakko kertoo.

”On upeaa saada Minni ja Mikko mukaan tässä roolissa. He ovat valovoimaisia persoonia, ja meillä on yhteinen intohimo kasvattaa lajia entisestään”, Golfliiton myynti- ja markkinointivastaava Kimmo Rantamäki kertoo.

Kesä on tuonut tuhansia uusia golfareita

Lämmin kevät avasi golfkentät normaalia aiemmin, ja eristyksissä olleet ihmiset ryntäsivätkin nauttimaan golfin harrastamisesta ulkoilmassa täysin rinnoin. Sama trendi on jatkunut läpi kesän ja tuhansia uusia pelaajia on tullut lajin pariin. Alkeiskursseille riittää tulijoita minkä lisäksi kierros- ja jäsenmäärät ovat molemmat ennätysvauhdissa.

”Voidaan jopa puhua golfbuumista. Hienoa, miten ihmiset ovat hyödyntäneet golfin mahdollisuudet turvallisena ja vastuullisena liikuntamuotona. Etenkin lajin pariin tauolta palanneet tuntuvat aktivoituneen”, Kimmo Rantamäki kertoo.

Poikkeusajan ohjeistukset toteutuvat golfissa luontevasti, kun muutenkin liikutaan ulkona luonnossa pienissä ryhmissä.

”Golfissa yhdistyvät erinomaisella tavalla liikunta, luonto ja sosiaalisuus. Aktiivisia pelaajia on jo reilusti yli 140 000 Hangosta Leville”, Rantamäki kiteyttää.

Lähde: Tiedote

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje