Kannatti kiukutella! DeChambeau ja Koepka kohtaavat The Matchissa - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Kannatti kiukutella! DeChambeau ja Koepka kohtaavat The Matchissa

Bryson DeChambeau ja Brooks Koepka naureskelivat yhdessä USA:n edustusasussa Ryder Cupin jälkimainigeissa. Getty Images.

Torailevat maailmantähdet ratkovat välejään marraskuussa The Matchin viidennessä versiossa.

Bryson DeChambeaun ja Brooks Koepkan välinen torailu on ollut golfmaailmassa jonkinlainen puheenaihe viimekuukausina. Ei ole mikään salaisuus, että Koepkaa pidetään hankalana tyyppinä, joka ei juuri ystäviä kerää. DeChambeau puolestaan kantaa lempinimeä ”hullu tiedemies”. Hänen kohdallaan kyse on omaleimaisesta persoonasta, joka suhtautuu työhönsä pieteetillä ja ilmeisesti unohtaa siinä hötäkässä välillä ihmissuhdetaitojen merkityksen.

Kaksikko on ottanut yhteen sanallisesti useaan otteeseen. Moni on pitänyt koko touhua laskelmoituna viihteenä, mutta näyttää siltä, että aitoa antipatiaakin kaksikon välillä on.

Ei kuitenkaan mitään niin merkittävää, etteikö sitä tuhdilla taalanipulla voisi paikata.

Miehet nimittäin kohtaavat 12 reiän mittaisessa haasteottelussa, joka kantaa nimeä The Match. Ottelu pelataan 26. marraskuuta Las Vegasissa the Wynn Golf Clubilla. Pelaajat kantavat mikrofoneja, joten sananvaihtoa ja kommentointia voi kuunnella koko matsin ajan suorana.

Ensimmäinen The Match pelattiin Tiger Woodsin ja Phil Mickelsonin kesken marraskuussa 2018. Sittemmin sarja on saanut jatkoa ja edellisin koitos oli DeChambeaun ja jenkkifutari Aaron Rodgersin sekä Phil Mickelsonin ja toisen jenkkifutislegendan Tom Bradyn välinen ottelu heinäkuussa. Konsepti on ilmeisesti ollut niin tuottava, että sarjaa kannattaa jatkaa.

Nähtäväksi jää, miten jännitteinen tilaisuus tulee olemaan. Ryder Cupissa DeChambeau ja Koepka hoitivat leiviskänsä kunnialla antamatta riitelyn pilata tunnelmaa. Justin Thomasin avustuksella miehet jopa halasivat haasteottelun voittojuhlissa.

TNT lähettää ottelun Yhdysvalloissa, mutta toistaiseksi tiedossa ei ole miten tapahtuman saa katsottavakseen Suomessa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje