Kankaisten Golfin kierrosennätys rikki elokuussa, nyt rikkoitui jo 50 000 raja - Golfpiste.com

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista - Golfkentät

Kankaisten Golfin kierrosennätys rikki elokuussa, nyt rikkoitui jo 50 000 raja

Myös seuran jäsenmäärä on selvässä kasvussa.

Kankaisten Golfpuistossa pelattujen kierrosten määrä ylitti ensimmäisen kerran kentän historiassa 50 000:n rajan. Tasaluku tuli täyteen, kun Aurinko Golfin jäsen Alexander Jansson sai kierroksensa päätökseen.

”Kenttä oli oikein hyvässä syyskunnossa ja griinit nopeat. Tämä oli tämän kauden ensimmäinen kierros Kankaisissa, joten sattuipa mukavasti. Kaveriporukan kesän mittainen golfkiertue päättyi tänään Kankaisissa ja siihen sopii mukavasti tällainen pieni extra”, Jansson kertoo tiedotteessa.

Kankaisten Golfin aiempi kierrosennätys on viime vuodelta, jolloin Maskussa sijaitsevalla kentällä pelattiin 46 225 kierrosta. Viimevuotinen kierrosennätys ylitettiin tänä vuonna jo elokuun lopussa.

Kierrosmäärän lisäksi kasvussa on myös seuran jäsenmäärä, joka on jo lähes 1800. Seuran omat jäsenet ovat pelanneet kierroksista noin 76% ja vieraspelaajien osuus on vastaavasti noin 24%. Pelatuista kierroksista yli 60% pelataan 18 reiän kentällä, ysejä kierroksista on noin 40%. Kierrosennätyksen rusentuessa myös yhtiön liikevaihto ja greenfeetulot ovat korkeampia kuin koskaan aikaisemmin.

”Ei sitä käy kieltäminen, etteikö täällä oltaisi tällä hetkellä erittäin tyytyväisiä sen suhteen, kuinka positiivisesti kausi on sujunut. Koko toimiala kuuluu toki siihen harvalukuiseen joukkoon, joka on selvinnyt koronakriisistä voittajana, mutta olisi meillä varmaan ennätyksellinen kausi ollut ilman koronaakin. Kenttä on ollut erittäin hyvässä kunnossa viime vuosina ja asiakaspalaute on ollut kiitettävää. Kiitos tästä kuuluu yhtiön koko henkilökunnalle sekä kaikille seuran vapaaehtoistoimijoille”, Kankaisten Golfin toimitusjohtaja Timo Tuominen sanoo.

Tuomisen arvion mukaan kauden lopullinen kierrosmäärä asettunee jonnekin 56 000 – 58 000 väliin, riippuen loppukauden pelikeleistä ja kauden pituudesta.

”Jaakkolan Jere kävi edellisenä keväänä tekemässä juttua Golflehteen ja kyseli silloin arviota, koska 50 000 kierroksen raja menee rikki. Taisin silloin sanoa, että siihen menee varmaan useampi vuosi, mutta eipä mennytkään ja hyvä niin. Seuraavaa ”kymppiä” saadaan varmaan odotella jonkin verran pidempään”, Tuominen arvelee.

Lähde: Tiedote

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje