[11][15]

Jyry-Jussi Peltomäki viides Norjassa

Jyry-Jussi Peltomäki sijoittui viidenneksi Norjassa.

Jyry-Jussi Peltomäki, 26, menestyi mainiosti pohjoismaiseen liigaan kuuluneessa Audi Openissa Norjassa. Tulos 217 (+1) riitti kilpailussa jaettuun viidenteen sijaan ja Peltomäki oli selvästi paras suomalaisgolfari. Ari Pasanen oli 14. Peltomäki pelasi Solan golfklubilla ensimmäisen kierroksen par’iin eli 72 lyönnillä. Toisella kierroksella kertyi lyöntejä kaksi enemmän ja kahden kierroksen jälkeen Peltomäki oli jaetulla kahdeksannella tilalla. Kolmannella kierroksella Peltomäki pelasi yhden lyönnin alle kentän ihannetuloksen, mikä riitti nostamaan hänen sijoituksensa lopullisessa taulukossa viidennelle sijalle. Kaikkiaan Peltomäki teki kilpailussa lupauksia herättävästi peräti kymmenen birdietä. Kilpailun voittajaksi nousi viimeisellä kierroksella ruotsalainen Markus Westerberg tuloksella 213 (-3). Peltomäki jatkaa pelaamista Nordic Leaguessa ensi viikolla, jolloin pelataan Titleist Open Tanskassa