13.–20.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][2]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

JVG tähdittää vähän erilaista golfreissua Belekiin

OnGolf ja JVG on paketoinut kaksi laadukasta Golfmatkaa kohteeseen, josta eivät aktiviteetit lopu kesken.

Golfmatkojen suurin asiakasryhmä ovat pitkään olleet varttuneemmat golfharrastajat, käytännössä hyvin pitkälti eläkeikäiset tai myöhäiskeski-ikäiset golfarit. Toki reissuilla käy nuorempaakin porukkaa, mutta nuorille ei ole erityisemmin suunniteltu tai markkinoitu golfmatkoja.

OnGolfin toimistossa TaGissa ongelma on tiedostettu ja siihen on etsitty ratkaisua oikeastaan jo useamman vuoden ajan.

”Eiköhän lajin harrastajissa ole aika paljon nuoria aikuisia, jotka hekin haluavat reissata. Viime vuonna laji kasvoi Suomessa hyvin ja nimenomaan nuorempia harrastajia tuli lisää”, taustoittaa OnGolfin toimitusjohtaja Tuomas Kiiskinen.

Lopulta tarvittiin vain vähän luovaa hulluutta ja pari golfhullua räppäriä, niin resepti, joka voi osoittautua todelliseksi menestykseksi, oli kasassa.

Olennaista on se, että vaikka golfilla on matkalla iso rooli, vähintään yhtä merkittävässä osassa on golfkentän ulkopuolinen elämä ja terve hauskanpito. Golfkierrosten lisäksi urheiluhulluina tunnetut Jare ja Ville innostuivat kohteesta, koska se tarjoaa myös puitteet muuhun aktiiviseen toimintaan, kuten tennis, fudis, beach volley.

”Mikä hienompaa kun käydä pelaamassa aamulla tennistä ja pelata sen jälkeen golfia parhaiden ystävien seurassa”, komppaavat Jare & VilleGalle

OnGolf järjestää joulukuun alussa (lähdöt 1.12. ja 4.12.) kaksi viikonmittaista reissua Turkin Belekiin. Molemmille Finnairin lennoille on varattu 70 paikkaa. Puskaradion kautta matkoista on jo varattu reilut parikymmentä, vaikka pakettia ei ole markkinoitu puolella sanalla.

Suurimpana vetonaulana toimii rapduo JVG, joka on osaltaan ollut valitsemassa kohdetta golfin ja muiden aktiviteettejen osalta. Matkan tukikohtana toimii Belekin suurimpiin hotelleihin lukeutuva Titanic hotelli, jossa on koko matkan ajan ilmainen ruoka ja juomatarjoilu eli reissu on niin sanotusti all inclusive.

”Golfia on paketissa viisi kierrosta. Mutta on siellä paljon muutakin aktiviteettia, kuten rantalentopalloa ja futista nurmikentällä hotellin vieressä sekä tennistä. Kun on nuorta ja urheilullista porukkaa matkassa, niin varmasti saadaan monenlaisia pelejä pystyyn ja sporttinen reissu kasaan”, Kiiskinen uskoo.

Mies on ehtinyt reissata ympäri maailmaa pitkään ja organisoida reissuille lukuisia golfryhmiäkin vuosien varrella. Silti nyt käsillä on jotain sellaista, josta mies vielä itsekin syttyy.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje