Junioreiden SM-reikäpelin ratkaisuhetket nähtävänä suorana lähetyksenä - Golfpiste.com

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Junioreiden SM-reikäpelin ratkaisuhetket nähtävänä suorana lähetyksenä

Ada Huhtala (vas.) on 18-vuotiaiden tyttöjen sarjan suurimpia mestarisuosikkeja. Kerttu Hiltunen (oik.) putosi yllättäen jo lohkovaiheessa.

Lähetystä pääsee seuraamaan perjantaina 0,95 euron hintaisella tekstiviestillä.

Kotimaisen kilpagolfin ystäville on tarjolla perjantaina harvinaista herkkua, kun sanomalehti Karjalainen näyttää verkkosivuillaan suoran lähetyksen junioreiden SM-reikäpeliturnauksen ratkaisuhetkistä Kontiolahdelta.

Lähetys alkaa noin kello 14, mutta tarkempi alkamisaika varmistuu, kun finalistit ovat tiedossa perjantaiaamun ensimmäisen kierroksen jälkeen.

Lähetystä pääsee seuraamaan 0,95 euron hintaisella tekstiviestillä. Karjalaisen tilaajille kilpailun katselu on maksutonta. Noin 1,5 tunnin lähetystä voi seurata osoitteessa: karjalainen.fi/golf

Suoran lähetyksen selostaa Karjalaisen toimittaja Linda Laatikainen ja kommentaattorina toimii järjestävän seuran Karelia Golfin toiminnanjohtaja ja pro Aki Keronen.

Kontiolahdessa pelataan parhaillaan joko ensimmäisen kierroksen matseja tai puolivälieräotteluita. Suomenmestaruuksista taistellaan poikien ja tyttöjen sarjoissa kolmessa (16-, 18- ja 21-vuotiaat) eri ikäluokassa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje