26.–31.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[2][0]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Jenni Vartiainen yllätti yritysgolfarit Vierumäellä – Lucky Winners huipensi Audi Businessaamun kotimaan kauden

Jenni Vartiainen palasi Golfpisteen Lucky Winners -tapahtumassa keikkatauolta takaisin esiintymislavoille.

Hyvin järjestetty yritysgolftapahtuma tarjoaa laajan kontaktiverkoston ja avaa kaupallisia liiketoimintamahdollisuuksia – varastamatta juurikaan työaikaa.

Golfpisteen lippulaivakiertueen, Audi Businessaamun, Lucky Winners -suurtapahtuma kokosi viime torstaina Vierumäelle peräti 212 yrityspäättäjää mittelemään viimeisistä finaalipaikoista.

Kyseessä oli Suomen suurimman yritysgolfkiertueen 30:s tapahtuma kaudella 2018. Jäljellä on enää loka-marraskuun vaihteessa pelattava ja kiertueen huipentava finaaliturnaus maineikkaassa PGA Catalunya Resortissa Kataloniassa. Viimeisenä Espanjan-matkan lunastivat Cooke-kentän ykköspari Suunnon Mikko Santtila ja Tuomas Korpi sekä Vierumäen Classic-kentän selättänyt Compilen kaksikko Tommi Kylä-Kaila ja Mika Perttilä.

Audi Businessaamun historia ulottuu jo kymmenen vuoden taakse, ja kiertue on onnistunut kasvamaan vuosi vuodelta finanssikriiseistä huolimatta. Tänä vuonna Businessaamun osakilpailuihin on osallistunut peräti 156 yritysjoukkuetta ja yli 550 eri pelaajaa.

Compilen Tommi Kylä-Kaila ja Mika Perttilä sekä Suunnon Mikko Santtila ja Tuomas Korpi lunastivat paikkansa kiertueen Espanjassa pelattavaan finaaliin. Kuva Tomi Natri

Kaksimiehisjoukkuein pelattavat alkulohkot ja pudotuspelit on pelattu viidellä eri alueella: pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella, Hämeenlinnassa, Oulussa ja tänä vuonna ensimmäistä kertaa myös Virossa. Lisäksi Viron Niitvälja Golf isännöi kauden avauskilpailua sekä elokuun lopulla pelattua välieräturnausta.

”Yritysgolfin suosio seurailee pitkälti yleistä markkinasuhdetta, ja tällä hetkellä sillä menee hyvin. Markkinoilla on selvä tilaus Audi Businessaamun tyyppiselle formaatille ja golfin merkeissä tapahtuvalle yritysten kohtaamispaikalle”, sanoo Golfpisteen tapahtumaorganisaatiota johtava liiketoimintapäällikkö Henry Lahtonen.

Audi Businessaamun vetovoimana on ollut sen houkutteleva peliformaatti, varhain aamulla alkavat yhdeksänreikäiset reikäpelit. Yritykset ovat voineet yhdistää hyvän kontaktipinnan tarjoavan golfkierroksen lähes normaaliin työpäivään. Kiertueella mukana olleet yritykset ovat pystyneet tutkitusti hyödyntämään foorumia sekä verkostoitumiseen että omiin kaupallisiin tarkoituksiinsa.

”Golfpiste on halunnut tarjota yrityksille mahdollisimman tehokkaan, useamman kohtaamisen golfkiertueen varastamatta liikaa työaikaa. Useamman osakilpailun kiertueet, jossa kisat kestävät koko päivän, eivät tänä päivänä enää toimi”, Lahtonen sanoo.

”Tavanomaista yritystapahtumaa ei kannata ehdoin tahdoin järjestää.”

Suuri osa Audi Businessaamuun osallistuneista joukkueista on ollut kiertueella mukana jo useita vuosia. Kiertueen tapahtumajärjestelyjä on pidetty erityisen laadukkaina ja loppuun asti vietyinä, mikä on tehnyt osallistumisen helpoksi yrityksille.

Vierumäen Lucky Winners -tapahtuman päätösillallisella nähtiin myös tähtisadetta keikkatauolta palanneen yllätysesiintyjä Jenni Vartiaisen tarjoiltua ensimaistiaiset viime perjantaina julkaistulta uudelta Monologi-albumiltaan.

Nykyisin moni taho järjestää asiakkailleen ja sidosryhmilleen erinäisiä golftapahtumia, mutta aivan Vartiaisen tasoisia artistivieraita ei jokaiseen yritysgolftapahtumaan ole mahdollista hankkia. Henry Lahtonen antaa kuitenkin yhden kokemukseensa nojaavan neuvon tapahtumanjärjestäjille.

”Tavanomaista yritystapahtumaa ei kannata ehdoin tahdoin järjestää. Lattea tai huonosti järjestetty tapahtuma voi jopa laskea brändin arvoa.”

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje