11.–18.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][16]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista - Golfkentät

Holiday Club avaa kesällä hotellin Vierumäelle – suunnitteilla myös kylpylä

Vierumäen hotelli saa uuden elämän Holiday Club Resorts Oy:n toimesta. Yhtiöllä on suunnitelmia myös kohteen kehittämiselle edelleen.

Holiday Club Resorts Oy pyrkii avaamaan hotellin Vierumäen liikunta- ja vapaa-ajan keskuksen ytimessä jo kuluvan vuoden heinäkuussa. Samalla Holiday Club aloittaa kiinteistön omistajien kanssa hankesuunnittelun, jossa tavoitteena on rakentaa hotellin yhteyteen täysimittainen kylpylä vuoteen 2024 mennessä.

Holiday Club Resorts Oy toimii hotellissa operaattorina. Hotellikiinteistön omistaa S-Pankin hallinnoima yhteissijoitusyhtiö, jossa sijoittajina ovat Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia sekä Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo. Holiday Club jatkaa loma-asuntorakentamista Vierumäellä jo tulevana kesänä ja suunnitteilla on loma-asuntoja myös hotellin yhteyteen.

Hotellissa on 190 huonetta sekä monipuoliset ravintola- ja kokouspalvelut. Ravintolamaailmaa ja palvelutarjontaa kehitetään ja uudistetaan vaiheittain ja hotellissa on myös day spa.

Suomen suurin kylpylähotellien toimija Holiday Club operoi useita kylpylähotelleja vapaa-ajan aktiviteetteineen Suomessa ja Ruotsissa. Näistä suurimmat Katinkullassa ja Saimaalla sekä Åressa. Suunnitelman mukaan Holiday Club Vierumäen kylpylä avautuisi vuoteen 2024 mennessä.

“Monipuolinen ja laadukas kylpylä- ja saunamaailma täydentää Vierumäen palvelutarjontaa aktiivilomailijoille palvellen hotellin ja loma-asuntojen asiakkaita, muita alueen vierailijoita sekä paikallisia asukkaita. Luonnonläheisyyttä, aktiviteetteja, rentoutumista ja elämyksiä yhdistelevät lomakohteet houkuttelevat niin kotimaisia lomailijoita kuin kansainvälisiäkin matkailijoita koronapandemian jälkeen”, toteaa Holiday Club Resorts Oy:n toimitusjohtaja Maisa Romanainen.

Golfareille uutinen on mieleen. Vierumäen Cooke ja Classic -kentät ovat mieluisa vierailukohde monelle ja parantunut majoitus- ja oheistarjonta lisää Vierumäen kiinnostavuutta entisestään.

Challenge Tourin Vierumäki Finnish Challenge -kilpailu pelataan Vierumäellä 5.–8. elokuuta.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje