26.–31.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[2][0]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista - Golfkentät

Hill Side avaa kenttänsä tällä viikolla – kokonaisuus myös myynnissä 2,6 miljoonalla

Hill Sidessa pohditaan, olisiko koronavirusepidemian aikana mahdollista avata toinen kentistä ainoastaan yli 70-vuotiaille kansalaisille.

Hill Siden Golf Vihdin Jokikunnassa suunnittelee avaavansa kenttänsä pelaajille tällä viikolla. Keskiviikkona aukeaa Valley Course ja perjantaina avataan Hill Course.

”Viime kausi meni paremminkin kuin odotettiin. Meillä oli ja on hyvä pössis. Klubitalossa on tehty vähän uudistuksia ja kakkosgriiniä on muutettu. Andrea Nyman aloitti toimarina ja saamme myös uudet kipparit”, Lassi Kiviniemi luettelee kuulumisia.

Tuhannen jäsenen Hill Side ry:n taival on jatkunut sitkeästi, vaikka Hill Side Golf oy asetettiin konkurssiin tammikuussa 2019. Sen jälkeen toimintaa on jatkettu kentillä Hilly Billy oy:n avulla. Kiviniemi vastaa Hilly Billyn oy:n toiminnasta yhdessä Jyrki Nykäsen kanssa. Yritys on vuokrannut kentät ja kiinteistöt konkurssipesältä.

Hill Sidessa kuunnellaan tarkalla korvalla pelaajien odotuksia ja halutaan myös olla innovatiivisia. Koronaviruspandemian mullistaessa golfareidenkin elämää Suomessa Hill Sidessa on nyt pohdittu, avattaisiinko Hill-kenttä ainoastaan yli 70-vuotiaille golfareille.

”Päätöstä ei ole tehty, kuunnellaan nyt maan johdon päätökset ensin. Mutta olisihan se tärkeää, etteivät ihmiset ihan lamaudu. Pohdimme tosissamme, saisimmeko kentän auki vain seniorigolfareille niin, että teemme kaikki mahdolliset varotoimenpiteet”, Kiviniemi kertoo.

Pelit siis jatkuvat ja alkava kausi lähtee Hill Sidessa liikkeelle niin hyvistä lähtökohdista kuin se suinkin on mahdollista ottaen huomioon, että Hill Side Golf & Country Clubin konkurssipesä myy parhaillaan osakeyhtiön omaisuuteen kuuluvia kiinteistöjä maa-alueineen, koneineen ja laitteineen. Myynnissä on myös vaihto-omaisuus sekä immateriaalioikeudet.

Kauppahinta 2,6 miljoonaa euroa pitää sisällään 130 hehtaaria maata, kaksi golfkenttää, harjoituskentän, vuonna 2019 uusitun rangen ja harjoitusalueet. Kauppaan kuuluu myös konekanta. Kiinteistöjäkin on mukana mittavasti: 15 vuotta sitten valmistuneet 800 m² klubitalo, 1200 m² huoltorakennus, huoltokatos, taukokioski, 90 m² Muksula-rakennus, pumppaamo ja jätevedenpuhdistamo.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje