Helsinkiläisgolfareille etuja Talissa ja Vuosaaressa - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Helsinkiläisgolfareille etuja Talissa ja Vuosaaressa

HGK lukeutuu Suomen nopeimmin pelattaviin kenttiin.

Helsingin Golfklubi ja Vuosaari Golf kehittävät yhteistyötään. HGK:n aktiivijäsenet ja Vuosaaren osakkaat pääsevät jo 15.4 alkaen pelaamaan toistensa kentillä normaalihintoja huokeammalla.

Varsinainen iso uutinen on se, että helsinkiläiset golfarit jotka eivät ole jäseniä Talissa, Vuosaaressa tai Paloheinässsä voivat hankkia uuden etukortin, Helsinkin Golf Cardin 55 euron hintaan.

Rekisteröityminen kortin haltijaksi tapahtuu suoraan HGK:n ja Vuosaaren caddiemasterille. Pelaajat saavat RFID-älykortin, jonka tekniikka on käytössä myös HGK:n ja Vuosaaren jäsenkorteissa.

Kortin lunastaneet saavat yhden iltakierrroksen joko Talissa tai Vuosaaressa (ark 18.00-, vkl 16.00-) , lisäksi 20 rangepolettia ( arvo 60 euroa) , josta riittää lyötävää useampaankin käyntikertaan. Etua voidaan pitää todella merkittävänä.

Kortin haltijat voivat tehdä ajanvarauksen kolme päivää ennen lähtöaikaa.

Vuosaaressa pelataan osakkeen tuomalla pelioikeudella tai greenfeellä. Pitkästä kaudestaan tunnetun kentän pelioikeuden ovat menneet erinomaisesti kaupaksi. Golfpisteen pörssissä (15.4.) on tarjolla muutama pelioikeus, joiden pyyntihinnat olivat 1190 euroa.

Vuosaaren kenttää markkinoidaan links-kenttänä jollainen se monella kriteerillä onkin.

Vuosaaren kenttää markkinoidaan links-kenttänä jollainen se monella kriteerillä onkin.

Kaudella 2013 Talissa ja Vuosaaressa vieraili yhteensä yli 10.000 eri vieraspelaajaa, jotka kiersivät kentillä lähes 20.000 kierrosta. Pelkästään Talissa on kolmen viimeisen kolmen vuoden aikana kiertänyt yli 10.000 eri vieraspelaajaa.

”Haluamme palvella omia jäseniämme entistä paremmin tarjoamalla heille etuja Vuosaaressa. Ajatus helsinkiläisten veronmaksajien etuisuuksien kehittämisestä Talissa ja Vuosaaressa on ollut puheissa jo pitkään. Helsinki Golf Cardia on mahdollista kehittää ja tuoda siihen uusia palveluita lyhyelläkin aikavälillä kun saamme ensimmäiset käyttökokemukset”, lupaa HGK:n toiminnanjohtaja Markku Ignatius.

Helsinki Golf Card on tarkoitus ottaa käytttöön kesäkuun alussa.

Teemu Tyry

Vuosaari Golf

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (5 kpl)