18.–26.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[5][6]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Hanna Hartikainen jatkaa Golfliiton puheenjohtajana

Hanna Hartikainen (kesk.) valittiin odotetusti jatkamaan Golfliiton puheenjohtajana. Kuvassa myös kokouksen puheenjohtajana toiminut Pekka Lindroos (vas.) ja Golfliiton toiminnanjohtaja Juha Korhonen (oik.).

Golfliiton syksyn liittokokous pidettiin onnistuneesti etäyhteyksien avulla.

Suomen Golfliiton puheenjohtajana syksystä 2016 lähtien toiminut Hanna Hartikainen valittiin Golfliiton syksyn liittokokouksessa yksimielisesti jatkamaan puheenjohtajana myös seuraavan kaksivuotiskauden ajan.

”Kiitän kaikkia luottamuksesta, olen erittäin iloinen saadessani jatkaa tehtävässä. Golf on hienossa nosteessa monella rintamalla, ja yhteistyöllä meillä on mahdollisuus saada lisää upeita asioita aikaan”, Hartikainen kommentoi.

Helsingissä paikalla olivat vain kokouksen kannalta välttämättömät esittelijät ja 49 seuran edustajat osallistuivat liittokokoukseen etäyhteyksien avulla. Liittokokous hyväksyi Golfliiton toimintasuunnitelman ja budjetin vuodelle 2021 sekä Suomi Golfin uuden strategian ja vastuullisuusohjelman.

Hanna Hartikainen avasi syyskokouksen kertaamalla ennätyksellistä kautta 2020. Kaikki lajin tunnusluvut nousivat kauden aikana huimasti ja golfia pelattiin enemmän kuin koskaan aiemmin. Samalla pelaajien asiakaskokemus nousi Pohjoismaiden parhaaksi.

Ensi vuonna keskiössä ovat edelleen turvallisen pelaamisen mahdollistaminen sekä uusista pelaajista huolehtiminen. Kauden 2021 huipputapahtumina ovat luonnollisesti Ladies European Tourin kilpailu Turussa sekä Tokion olympialaiset.

Hartikainen esitteli myös tuoreen Suomi Golfin yhteisen strategian, joka on yli vuoden yhteisen prosessin tulos. Teemana on ”Kohti 200 000 pelaajaa”. Painopisteinä ovat golfin elinvoima, vaikuttaminen ja viestintä sekä mun tapa pelata. Kaiken läpileikkaavana matriisina taustalla panostetaan teknologioihin ja digitaalisuuteen sekä tiedolla johtamiseen.

Uutena jäsenenä Golfliiton hallituksen valittiin Saara Vahvaselkä (Espoo Ringside Golf) Uudeltamaalta. Erovuorossa olleet Jussi Jokinen (Ähtärin Golf) ja Marko Leiviskä (Oulun Golfkerho) valittiin jatkamaan hallituksessa seuraavat kaksi vuotta. Minna Nenosen (Alastaro Golf), Osmo Ruuskan (Tarina Golf), Mikko Eskelisen (Master Golf Club) ja Petri Hurrin (Nokia River Golf) hallituskausi jatkuu.

Hallituksen varajäseniksi valittiin Uudellemaalle Jukka Tiainen (Sarfvik Golf Club) ja uudelle kaudelle Pohjanmaan Anders Sandlin (Jakobstads Golf Pietarsaaren Golf) sekä Pohjois-Suomen Pia Lillberg (Santa Claus Golf).

Pitkään ja ansiokkaasti golfin parissa työskennellyt Jyrki Nykänen jäi pois hallitustyöstä, ja hänet palkittiin Golfliiton kultaisella ansiomerkillä.

Liittokokouksessa hyväksyttiin myös sääntömuutos liittyen etäkokouksiin sekä täsmennyksiä Golfliiton kurinpitomääräyksiin. Kokouksessa hyväksyttiin myös golfin vastuullisuusohjelma.

”Golfin täytyy myös kantaa kortensa kekoon aiheessa, se on oikeastaan jo vaatimus yhteiskunnassa. Nyt teemat on kasattu yhteen, ja seuraavana askeleena on toimenpiteiden jalkauttaminen sekä liiton että golfyhteisöjen taholla”, Golfliiton toiminnanjohtaja Juha Korhonen tiivisti.

Kevään liittokokous pidetään 13.3.2021.

Lähde: Golfliiton tiedote

Lue seuraavaksi: Suomen Golfliitto siirtää liittokokoustaan

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)