[13][26]

Hal Suttonilla lievä sydänkohtaus

Hal Suttonin sydän reistaili USA:n seniorikiertueen Floridan turnauksessa. Kuva: © Getty Images

80-luvun merkittävimpiin pelaajiin kuulunut Hal Sutton sai lievän sydänkohtauksen Floridassa pelatun Champions Tourin kilpailun avauskierroksella.

”Minulla oli tukkeuma sydämessäni, joten kyseessä oli sydänkohtaus”, Sutton kertoi Naples Daily News -lehdelle. ”He asensivat minulle stentin, ja voin nyt hyvin.”

Sutton, 55, jätti pelin kesken edettyään ACE Group Classic -turnauksen ensimmäistä kierrosta kahdeksan reikää. Hän oli tuossa vaiheessa tilanteessa +5.

”Totesin pelikavereilleni, että nyt on jotain pielessä, en vain tiedä mistä on kysymys”, Sutton jatkoi.

Hän pääsi palaamaan kotiinsa Louisianaan sunnuntaina.

Hal Sutton on voittanut urallaan yhden major-turnauksen. Tämä tapahtui vuoden 1983 PGA Championshipissä. Suttonilla on kaikkiaan koossa 14 voittoa PGA Tourilta. Hän toimi myös USA:n Ryder Cup -joukkueen kapteenina vuonna 2004.

ACE Group Classic -turnauksen voitti Kirk Triplett. Toista sijaa jakanut Saksan Bernhard Langer johtaa Champions Tourin (Charles Schwab Cup) pistetilastoa.

Marko Kuivasaari 17.2. klo 7.55

Stricker osallistuu sittenkin Match Play Championshipiin

Tähtipelaajan mieli huojentui veljen onnistuneesta leikkauksesta.

Steve Stricker nähdään tulevalla viikolla pelattavassa World Match Play Championshipissä. Kuva:  &copy Getty Images

Steve Stricker nähdään tulevalla viikolla pelattavassa World Match Play Championshipissä. Kuva: &copy Getty Images

Reikäpelin MM-kisojen sivuuttamista veljensä terveydentilan vuoksi harkinnut Steve Stricker on päättänyt pelata keskiviikkona käynnistyvässä turnauksessa. Strickerin mieli muuttui, kun hänen veljensä Scottin maksansiirtoleikkaus onnistui sairaalasta kantautuneiden tietojen mukaan hyvin.

Stricker oli jo ilmoittanut aikeistaan perua lähtönsä Arizonaan, kun Scott Stricker, 50, vielä odotteli siirrännäistä. Stricker kertoi harjoitelleensa, mutta sanoi ajatusten olleen muualla kuin golfissa.

Strickerit saivat tiedon torstaina, että siirrännäinen on tulossa, ja leikkaus voitiin aloittaa seuraavana päivänä. Lääkärit ilmoittivat operaation sujuneen ennakoitua paremmin.

Steve Stricker sanoi vanhempiensa rohkaisseen häntä pelaamaan ensi viikon turnauksessa. Kyseessä tulee olemaan hänen ensimmäinen kilpailunsa tämän vuoden puolella.

Maailmanlistalla sijalla 12 olevan Strickerin uratilastoista löytyy yksi voitto reikäpelin MM-kisoista. Tämä tapahtui vuonna 2001, jolloin turnaus pelattiin Australiassa.

World Touriin kuuluvaa Match Play Championship -turnausta on pelattu vuodesta 2009 lähtien yhtäjaksoisesti Dove Mountain Golf Clubilla, Maranassa,