Hae hahmoksi golfdekkariin ja kirjoituta itsesi golftarinoiden historiaan - Golfpiste.com

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][33]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Hae hahmoksi golfdekkariin ja kirjoituta itsesi golftarinoiden historiaan

Heittäydy dekkarikirjailijan armoille, niin voit löytää oman hahmosi seuraavasta Golflehdestä.

Appiukko Henri pelaa leppoisaa kierrosta Bulgarian Thracian Cliffsissä, vävypoika Niki ei. Niki kun suunnittelee auttavansa appiukkonsa huomaamattomasti alas jyrkänteiltä. Mutta kuten arvata saattaa, suunnitelmiin tulee mutkia.

Dekkarikirjailija Joona Keskitalon kolmiosainen jännityskertomus Murhamiehen mulligan – Kuolema golfkentällä käynnistyi toukokuun 4. päivä ilmestyneessä Golflehden numerossa 2/2022. Ensimmäinen osa, Kieleke, luo jatkokertomukselle pohjan, jonka päälle kaksi seuraavaa osaa rakentuvat.

Sekä Henri että Niki työskentelevät samalla alalla, rakentamisen maailmassa, molemmat omien rakennusliikkeidensä parissa. Henrillä menee hyvin, Nikillä ei. Itse asiassa, Niki on niin pahassa pulassa, että on päättänyt pelastuakseen murhata liiankin mukavan appiukkonsa – joka on testamentissaan luvannut vävylleen osan bisnesimperiumistaan.

Kaikkien hakeneiden kesken arvotaan tusina huippupalloja.

Juuri, kun Niki on saattamassa appiukkoa viimeiselle matkalleen, rantakallioihin päättyvälle ilmalennolle, takaa kuulu huuto: ”Morjesta!”

Seuraan on liittynyt kaksi pelaajaa, mies ja nainen, ja heidän roolihahmoilleen haetaan nyt todellisia vastineita.

Nyt on siis sinun tilaisuutesi hakea mukaan tarinaan ja kirjoituttaa nimesi osaksi suomalaisten golftarinoiden historiaa.

Lähetä meille viesti, jossa kerrot itsestäsi. Kirjoita viestiin ainakin seuraavat – oikeat – tiedot:

  • nimi
  • ammatti
  • ikä
  • kotiseura
  • tasoitus
  • mahdollinen motto
  • kuvaus ulkonäöstä

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen: toimitus@golfpiste.com

Kirjailija Joona Keskitalo valitsee hakijoista kaksi henkilöä, jotka hän kirjoittaa sisään Murhamiehen mulligan -tarinan seuraaviin jaksoihin. Osa 2 julkaistaan Golflehden numerossa 3/2022 (ilmestyy 22.6.) ja osa 3 numerossa 4/2022 (ilmestyy 26.10.).

Kaikkien hakeneiden kesken arvotaan tusina huippupalloja.

Huom! Kirjailija ja kuvittaja pidättävät itsellään täydet oikeudet hahmojen tulkintaa ja heidän rooliinsa tarinassa. Pidäthän siis piposi riittävän löysällä…

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje