Golftoimiala tarkensi kilpailutoiminnan ohjeistusta toukokuun loppuun - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Golftoimiala tarkensi kilpailutoiminnan ohjeistusta toukokuun loppuun

Seurojen mahdollista kilpailutoimintaa koskee tiukat suositukset ainakin kesäkuun alkuun saakka. Kuva: Getty Images

Ensi kuun alusta voimaan astuvien kokoontumisrajoitusten lieventymisten vaikutuksista suosituksiin tiedotetaan myöhemmin.

Golftoimiala on tarkentanut seurojen kilpailutoimintaan liittyvää ohjeistustaan toukokuun loppuun asti. Seurat voivat järjestää kilpailuja, kunhan voimassa olevat rajoitustoimet otetaan toiminnassa tarkasti huomioon.

Kaikki kilpailuun liittyvä tiedotus ja ohjeistus, kuten kilpailuinfo, ilmoittautuminen ja lähtölistat tulee hoitaa etänä. Toiveena on, että suositaan mobiilisti tai muutoin sähköisesti täytettäviä tuloskortteja ja -laskentaa.

Paperisia tuloskortteja käytettäessä, kortteja ei tarvitse vaihtaa. Kukin pelaaja pitää kirjaa itselleen ja merkitsijälle. Merkitsijän kuittauksen voi hoitaa verbaalisesti paikan päällä tai puhelin-/nettiyhteydellä. Tuloskortteja ei myöskään tarvitse palauttaa kilpailutoimistoon. Suositellaan tulosten lukemista reikä reiältä tai sähköistä viestintää käyttäen.

Kaiken muun osalta seuroja suositellaan toimimaan toimialan yhteisen tiedotteen mukaisesti.

Yhteislähtöjä ei käytetä, vaan annetaan perättäiset lähdöt samalta lyöntipaikalta. Pelaajien tule saapua tiille vasta kun edellinen ryhmä on lähtenyt ja riittävän kaukana. Suositellaan myös antamaan pelaajalle saapumisaika kentälle, jonka puitteissa voi hoitaa valmistautumisrutiinit.

Kilpailun jälkeen jokaisen pelaajan toivotaan poistuvan välittömästi paikalta. Palkintojenjakoa ei järjestetä, vaan tulokset julkistetaan sähköisesti. Voittajat voivat noutaa palkintonsa erikseen sovittavana aikana, tai ne voi mahdollisesti lähettää postitse.

Kilpailun järjestäjän on mietittävä etukäteen ja kerrottava pelaajille, miten kilpailun keskeytyessä – esimerkiksi ukkosella – toimitaan. Kaiken muun osalta seuroja suositellaan toimimaan toimialan yhteisen tiedotteen mukaisesti.

Kesäkuun alusta voimaan astuvien kokoontumisrajoitusten lieventymisen vaikutuksista suosituksiin tulee toimialalta päivitettyä tietoa myöhemmin.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje