Golfpisteen uudistuneessa pörssissä uusien ”helmien” löytäminen on entistä helpompaa - Golfpiste.com

6.6.–13.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][14]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Golfpisteen uudistuneessa pörssissä uusien "helmien" löytäminen on entistä helpompaa

Mailaa, palloa, pelilippua, majoitusta ja kaikkea muuta on tarjolla Golfpisteen pörssissä. Kuva: Getty Images

Vilkkaan kauppapaikan käytettävyys myös mobiilissa on nyt entistä sujuvampaa.

Golfpisteen pörssi on palvellut golfareita jo 1990-luvun lopulta lähtien. Muun muassa mailat, peliliput ja pelioikeudet saavat uuden omistajan luotettavan alustan kautta. Markkinapaikalla tuotteiden ostaminen, myyminen, vuokraaminen ja vaihtaminen on näppärää.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu
Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu

Pörssissä on tarjolla kaikenlaista golfvälineistä majoitukseen. Vaikkapa mailojen suhteen on mahdollista löytää todellisia helmiä mukavaan hintaan. Erikoisuuksiakin on aika ajoin tarjolla esimerkiksi puttereiden raskaaseen sarjaan kuuluvalta Scotty Cameronilta. Maailman ehkäpä kuuluisimmalta puttereiden valmistajalta tulee joskus limited edition -malleja ja joskus nämä päätyvät suomalaisten käsiin. Pörssissä ne vaihtavat sitten omistajaa.

Mailojen suhteen on tällä hetkellä huomioitava, että uusien customoitujen pelivälineiden toimitusajat ovat maailmanlaajuisesta tilanteesta johtuen pitkiä verrattuna aiempaan. Mikäli sentilleen fitatulle puukolmoselle ei juuri tänä kesänä ole tarvetta, mutta uutta spoonya pitäisi bägiin laittaa, niin pörssi tarjoaa mainion vaihtoehdon löytää uutta tavaraa.

Aloittelijoille tai golfuransa ”läpimenovaiheessa” oleville pelaajille pörssi lienee Suomen paras paikka hommata uudet välineet. Eli jos peli on alkanut jo sujumaan jollain tavalla, mutta svingi ei vielä ole vakioitunut lopulliseen iskuunsa, niin ne serkulta saadut mailat voi laittaa kiertoon ja hankkia itselleen paremmin sopivat työvälineet.

Aivan vasta Golfpisteen pörssi koki muodonmuutoksen, jolla palvelua parannettiin entisestään.

”Pörssin käyttöliittymä ja ulkoasu uusittiin viime viikolla keskeisenä tavoitteena helpottaa entisestään haluttujen tuotteiden löytämistä entistä tehokkaamman sanahaun avulla”, Golfpisteen liiketoimintajohtaja Sami Markkanen kertoo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu

”Tavoitteena oli myös parantaa palvelun käytettävyyttä eri päätelaitteilla. Lisäksi taustajärjestelmään tehtiin parannuksia, jotka mahdollistavat uusien ominaisuuksien toteuttamisen ketterämmin”, Markkanen jatkaa.

Yksityisyydensuojaan on kiinnitetty viime vuosien aikana yhä enemmän huomiota. Golfpisteen pörssissä tämäkin asia on ajan tasalla. Yhteydenotto myyjään on nyt mahdollista myös erillisellä lomakkeella, jolloin myyjä voi halutessaan jättää yhteystietonsa pois ilmoituksesta.

Tällä hetkellä pörssissä on vajaa 800 ilmoitusta. Ilmoituksen jättämiseen tarvitsee vain rekisteröityä ja näin kaupanteko voi alkaa. Palvelu on ilmainen, joten kynnys ilmoituksen jättämiseen on tehty matalaksi.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (3 kpl)

 • Crynoch says:

  Voisitteko lisätä kauppapaikalle mahdollisuuden piilottaa sähköpostiosoitteen. Eli esimerkiksi myyjä / ostoilmoituksen tekijä antaa kyllä sähköpostin josta tavoittaa, mutta ensimmäisen sähköpostin lähetys tapahtuisi verkkosivuilla olevan formin kautta. Tai vaihtoehtoisesti vähintään edes piilottaa sähköpostiosoite muilta kuin korjautuneilta käyttäjiltä. Nämä ovat melko perus käytäntöjä useimmilla verkkosivuilla. Sähköpostiosoitteen lisääminen julkiselle sivulle valitettavasti saa oman sähköpostilaatikon tukkeutumaan roskapostittajista.

  Muuten pörssin uusi ulkonäkö näyttää kyllä hyvältä!

 • Range says:

  Yksittäisen ilmotuksen sivulla on kohta (täytettävä lomake) ota yhteyttä ilmoittajaan.
  Minä en saa sitä ainakaan toimimaan, sillä aina ilmoittaa puhelinumeron kohdalla, että ”pyydetty muoto ei täsmää”.
  Yhden virheen (hakutoiminnassa) sain jo korjautettua, kun ilmoitin palautteella, mutta tuota virhettä eivät näköjään tunnusta tai saa korjattua. Tai sitten minä vaan en osaa….

 • Hikkori-Jussi says:

  Onko tämä juttu jokin vitsi? Mulla vaan ikuisesti pyöriviä ympyröitä.