Golfpisteen blogistille Lassi Tilanderille kuudes hole-in-one - Golfpiste.com

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Golfpisteen blogistille Lassi Tilanderille kuudes hole-in-one

Lassi Tilanderilla (vas.) on koossa nyt puoli tusinaa hole-in-oneja. Vieressä Seppo Palminen.

Tällä kertaa tarkkuusvälineenä toimi hikkorimaila.

Lassi Tilanderia ei ikä paina. Pari viikkoa sitten 85 vuotta täyttänyt kotimaisen golfin grand old man pelaa edelleen varsin taidokasta golfia ja kirjoittaa teräväsanaisia tekstejä sivustomme blogi-palstalla.

Perjantaina Tilander oli pelaamassa kotikentällään Helsingin Talissa hikkorikierroksen seuranaan Antti Paatola, Jussi Kaarenmaa ja Rauno Kari. 16. reiällä Tilander kaivoi mailalaukustaan pienen puupuu-mailan nimeltään Baffy.

Pallo lähti kohti viheriötä ja vältti täpärästi vasemmalla olevan hiekkaesteen, kunnes rullasi suoraan reikään.

”Kaikki olivat hämmästyneitä ja varsinkin minä itse, koska en uskonut, että tuollaisia voisi enää näillä aamuilla syntyä. Joskus muinoin olin tehnyt niitä viisi kappaletta eli tämä oli nyt sitten kuudes”, lähes 60 vuotta lajin parissa viihtynyt Tilander sanoi Facebook-postauksessaan.

Tilander muistutti, että kyseessä ei ole ikäennätys, sillä Veikko Laurila tuli tehneeksi Turussa Ruissalon kentällä ”holarin” 87-vuotiaana.

”Synttärien jäljiltä täältä kotoa löytyy onneksi monta pulloa poreilevaa, joita siemaillessa voi vain ihmetellä tätä viimeistä onnenkantamoista”, hän naureskeli.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje