Golfpiste.comin sivusto on optimoitu älypuhelimille - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Golfpiste.comin sivusto on optimoitu älypuhelimille

Golfpisteen sivusto on luettavissa nyt myös mobiilioptimoidussa muodossa.

Puhelimen avaussivulla näkyvät uutissivut sekä yläpalkin pikavalinnat ja Live Scoring samalla tavalla kuin tietokoneen selaimella sivustoa luettaessa.

Scrollaamalla sivua alaspäin löydät ajankohtaiset uutiset, uutisarkiston haun, päivän kysymyksen, sähkeuutiset, golfkenttien uutiset, golfmatkat, välineet, golfopetuksen ja keskustelufoorumin.

Ylävalikosta pääset suoraan Kenttäoppaaseen, Pörssiin ja Forumiin. Oikealla olevasta valikkoikonista saa näkyviin koko navigaation.

Nyt golfuutisten lukeminen älypuhelimesta on paljon helpompaa ja nopeampaa vaikka laiturin nokassa, golfkentällä tai klubin terassilla.

Voit ladata puhelimen näytölle kuvakkeen, jota painamalla pääset suoraan sivustolle. iPhone-puhelimessa tämä onnistuu menemällä Safari-selaimella golfpiste.com -sivulle.

Paina alavalikosta ”Jaa”-painiketta ja klikkaa ”Lisää Kotivalikkoon” -painiketta. Kuvake sivustosta ilmestyy kotinäytöllesi. Samalla tavalla saat kuvakkeen iPadin Kotivalikkoon.

Golfpiste.com sivustot on suunniteltu niin, että tableteilla näkymä on optimaalinen samalla tavalla kuin tietokoneen selaimella sivustoa luettaessa.

Android-käyttöjärjestelmän puhelimissa kuvakkeen lisääminen tapahtuu periaatteessa samalla tavalla.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)