- Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[0][0]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Golfmessut käynnistyivät Helsingin Messukeskuksessa

Messuilla myytävän Golfpisteen Jäsenkortin eduista voi nauttia 66 eri kentällä kolmessa eri maassa.

GoExpo Golf 2020 -tapahtuma käynnistyi perjantaina Messukeskuksessa Helsingin Pasilassa. Jokavuotiset golfmessut ovat osa GoExpo -messuja. Golfin lisäksi messuilta löytyvät Fillari-, Outdoor-, Sport-, Kuva & Ääni sekä GoExpo Horse -osastot.

Golfosastolla on vahva matkailupainotus, sillä mukana on näytteilleasettajia 19:stä eri maasta. Tarjonta on erityisen runsasta Espanjan, Italian ja Itä-Euroopan kohteissa. Golfmatkanjärjestäjiä on mukana pitkälti toista kymmentä.

Golfpisteen Jäsenkortin uudet edut ovat parempia kuin koskaan aiemmin.

Myös alkavan golfkauden pelioikeudet ja pelipaketit kiinnostavat messuyleisöä. Erilaisia pelaamiseen liittyviä tuotteita kaupittelee golfmessuilla nelisenkymmentä kotimaista golfkenttää.

Golfkauden lähestyessä myös välinekauppa käy vilkkaana. Messut ovat hyvä paikka tehdä kauden välinehankintoja, sillä välineitä ei tarvitse ostaa tuotteita testaamatta. Laajaa merkkivalikoimaa pääsee kokeilemaan messuhistorian suurimmalla rangella.

Golfliiton Aarni Nordqvist (vas.) perehdytti messuvieraita WHS-järjestelmän saloihin,

Suomen Golfliitolla on messuilla iso osasto, jossa kärkiteemana on viime viikolla voimaan astunut uusi maailmanlaajuinen tasoitusjärjestelmä WHS.

Golfpiste on messuilla mukana Jäsenkortti-osastollaan. Golfpisteen kattavan jäsenkortin voi ostaa messuilta 66 euron hintaan (+ toimituskulut), ja messutarjouksena kaupan päälle saa mukaansa myös tusinan palloja. Jäsenkortin uudet edut ovat parempia kuin koskaan aiemmin. Jäsenkortin eduista voi nauttia peräti 66 eri golfkenttällä Suomessa, Virossa ja Venäjällä.

Myös Golfpisteen verkkokaupassa on messuviikonlopun aikana lukuisia erinomaisia tarjouksia muun muassa pelioikeuksista, erilaisista green fee -paketeista ja alkeiskursseista.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje