5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][10]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Golflehti ja Golf+ ilmestyivät tänään

Matilda Castren kertoo, millaista on opiskella ja pelata Florida State Universityssä.

Jordan Spieth on ollut kauden kuuma nimi kilpagolfissa. Jo kaksi majoria voittanut nuorukainen on suurin ennakkosuosikki myös ensi torstaina käynnistyvässä The Openissa legendaarisella St. Andrewsin Old Coursella varsinkin nyt, kun maailmanlistan ykkönen Rory McIlroy teloi nilkkansa jalkapalloa pelatessaan. On erittäin todennäköistä, että McIlroyta ei nähdä St. Andrewsissa kuin korkeintaan narujen ulkopuolella.

Spieth esittelee Golflehdessä lähipelivinkkejään ja Golf+ -palvelussa on vielä lisäjuttu, jossa arvioidaan teksasilaisen markkina-arvoa. Spiethin oven takana on ollut jo yli 20 uutta yhteistyökumppaniehdokasta, mutta nuorukainen ei hätiköi ja on lojaali hänen kanssaan jo pidempään yhteistyötä tehneille yrityksille.

<a href=Jordan Spieth on kiistatta kilpagolfin kuumin nimi tällä hetkellä. Nuoren teksasilaisen markkina-arvo on noussut hetkessä kymmeniin miljooniin dollareihin.">

Jordan Spieth on kiistatta kilpagolfin kuumin nimi tällä hetkellä. Nuoren teksasilaisen markkina-arvo on noussut hetkessä kymmeniin miljooniin dollareihin.

Matilda Castren on noussut naisten maajoukkueen ykköspelaajaksi. Talvet hän opiskelee Florida State Universityssä ja pelaa yliopistonsa joukkueessa. Matilda kertoo, miten opiskelun ja golfin pystyy yhdistämään ja miten hän on kehittynyt.

”Opiskelu ja harjoittelu imevät mehut. Iltaisin sitä kaatuu rättiväsyneenä nukkumaan. Minulla ei ole kämpillä edes televisiota, en yksikertaisesti jaksa sitä katsoa eikä toisaalta hirveästi edes kiinnosta”, kuvailee Matilda arkeaan, mutta suosittelee kuitenkin nuorille pelaajille vaihtoehtoista tietä ammattilaiseksi yliopistogolfin kautta.

Vuosi sitten Castren nousi jo amatöörien maailmanlistalla parhaimmillaan sijalle 23, nyt sijoitus on pudonnut jonkin verran. Golf+ -palvelun videolta voi myös tarkastella Matildan lyöntejä: miten draivi, chippi, bunkkerilyönti ja putti sujuvat.

<a href=Hank Haney kertoo, miten päivität oman pelisi tähän päivään.">

Hank Haney kertoo, miten päivität oman pelisi tähän päivään.

Golf+ palvelusta löytyvät myös Talissa Finnair Mastersin voittaneen espanjalaisen Beatrice Recarin ohjeet draw-kierteen lyömiseen,Rickie Fowler esittelee varman bunkkerilyönnin ja Tiger Woodsiakin valmentanutHank Haney kertoo, mitkä golfin perusopit ovat pahasti vanhentuneet. Lisäksi Golflehdessä olleita artikkeleja täydentävät lukuisat videot.

Golf+ -palveluun pääset osoitteesta digi.golfdigest.fi. Voit tilata sen vaikka neljäksi kuukaudeksi hintaan 8,30 euroa. Vuositilaus on 24,90 euroa.

Huomenna torstaina ilmestyy Golf+ The Open digiextra, jossa pureudutaan ensi viikolla St. Andrewsin Old Coursella käynnistyvään The Openiin.

Jari Jokinen

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje