26.9.–3.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][18]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Golflehti ja digitaalinen Golf+ ilmestyivät tänään

Kimmo Timosen ura päättyi komeasti Stanley Cupin voittoon. Uran viimeinen vuosi ei ollut kuitenkaan helppo, sillä perinnöllisen verisairauden vuoksi oli epävarmaa, pystyykö hän enää pelaamaan. Timonen kertoo artikkelissa avoimesti sairaudestaan ja pitkästä taipaleesta Chicago Blackhawksin kotihalliin, jossa hän pääsi maistamaan voittamisen makeutta.

Kun hokkarit on ripustettu naulaan, Timosella on enemmän aikaa golfille. Perheen koti on New Jerseyssä ja lähistöllä on useita huippukenttiä kuten Pine Valley ja Merion.

”Golf on minulle sopiva laji tässä tilanteessa. Siinä ei tule kuin henkisiä kolhuja.”

Sekä Golflehdessä että Golf+ palvelussa on laaja analyysi tämän päivän maailmantähdistä, joille yhteistä on se, että heille golf on hauska peli. Rickie Fowler, Jordan Spieth ja Rory McIlroy eivät mene kentälle töihin vaan nauttimaan pelaamisesta.

Sitä tekee myös toinen kiekkokaukaloista eläköitynyt huippupelaaja Teemu Selänne. Hänellä ja valmentaja Mika Piltzillä on mielenkiintoisia golfiin liittyviä uutisia. Golf+ palvelussa on molempien herrojen videohaastattelu.

Minidraiveri vai väyläpuu? Golf palvelun lisäjutussa annetaan vinkkejä mailan valintaan.

Minidraiveri vai väyläpuu? Golf palvelun lisäjutussa annetaan vinkkejä mailan valintaan.

Madeiran European Tourin kilpailun voittanut Roope Kakkopureutuu syvällä kilpapelaajan sielunmaisemaan Kiertue-elämää -kolumnissaan. Kakon teksti on syvällinen ja koskettava.

Golf+ palvelussa on jälleen runsaasti opetukseen liittyviä lisäjuttuja ja niitä täydentävät korkeatasoiset videot. Kautta on vielä runsaasti jäljellä, joten esimerkiksi lähipelin ongelmiin löytyy useita hyviä vinkkejä.

Shaun Webb kertoo Golf palvelun lisäartikkelissa, miten mailanpäähän saadaan lisää vauhtia.

Shaun Webb kertoo Golf palvelun lisäartikkelissa, miten mailanpäähän saadaan lisää vauhtia.

Golf+ palveluun pääset tästä. Helppokäyttöinen ja tyylikas digitaalinen sisältö maksaa vain 2,08 euroa kuukaudessa eli 24,90 euroa / 12 kuukautta. Samalla sinulla on käytössäsi koko digitaalisen palvelun arkisto, josta löytyy muun muassa oma julkaisu opetuksesta, matkailusta ja mailojen Hot List 2015.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)